Er det noe franskmennene virkelig kan, så er det å lage god quiche, og det smaker godt så vel til hverdags som til festlige anledninger.
Er det noe franskmennene virkelig kan, så er det å lage god quiche, og det smaker godt så vel til hverdags som til festlige anledninger.
Lag deilige små pizzabiter med pitabrød og topp med en deilig saus og mye annet godt.
Blomkål, sopp, bacon og ost er ingredienser som gjør seg veldig godt sammen til en deilig grateng. Oppskriften er dessuten veldig enkel å få til.
I Hellas heter retten Kotopitta eller Kotopita. Der lages den fra bunnen av med kylling delt i biter, men du kan klare deg med ferdig kylling og -kraft fra butikken.
En fyldig pai som dette trenger ikke verken kjøtt eller noe ved siden av.
Forsøk denne hjemmelagde grønnsakpizzaen. Vegetarmat betyr absolutt ikke kjedelig mat. Denne pizzaen har mange deilige smaker som du garantert vil sette pris på.
Ingenting er så godt som en skikkelig hjemmelaget pizza. Du starter med det enkleste av alt, pizzadeig. Gode forslag til pizzatoppinger får du også.
Vegetarmat er i tiden, med grønt, lett og mange spennende smaker. Forsøk denne hjemmelaget grønnsakpizzaen.
Slik lager du enkelt din egen hjemmelagde pizza. Det er raskere enn du tror og smaker langt bedre enn de du får kjøpt på supern.
Hjemmelaget pai med spreke grønnsaker er noe som frister både store og små. Du kan lage den dagen i forveien og bare varme den opp før servering. Server godt brød til.
Vi har kalt retten hverdagspizza. Ganske enkelt fordi bunnen består av pitabrød. Dermed er pizzaen klar på 20 minutter. Følg den enkle oppskriften.
Dette er en vri på en italiensk klassiker kalt pizza quattro stagioni - hvit for den er uten tomat. En steinplate i bunnen av stekeovnen gir perfekt forhold for pizzabunnen.
Når du ikke kan dra til Sicilia, ta Sicilia i glasset ditt, skru på ovnen og la smakene av en deillig pizzta ta deg til enda rausere strøk.
Å ha pizzabunner eller pizzadeig i fryseren er for mange en overlevelsesstrategi. I dag er det røkelaks som får æren å toppe pizzaen.
Dette er en pizza du må prøve. Med parmaskinke blir den rett og slett en nytelse. Her er oppskriften.
Dette bakverket regnes som Georgias nasjonalrett og serveres gjerne til frokost med en kopp te.
Dette er litt av en kraftkar av en pizza. Garantert en suksess om du spiser den alene eller deler den med venner.