Her er en herlig oppskrift på porsjonspizza som barna vil elske. Her får du oppskriften.
Her er en herlig oppskrift på porsjonspizza som barna vil elske. Her får du oppskriften.
Hver munnfull gir deg alle de gode smakene du liker. Lag stor porsjon, for den kan fint varmes opp dagen etter.
Pizze di patate er jo ikke akkurat pizza slik de fleste tenker på denne favoritten. Men poteter, bacon, ansjos og ost blir pizza god som noen andre.
Til denne paien kan du godt bruke rester etter påskens mange måltider.
Dette er en pizza som både store og små vil sette pris på. Pølser og ananas slår aldri feil. Her er den enkle oppskriften.
Denne paien er kanskje den mest kjente av alle salte paier. Fylt som den er med bacon, purre, ost og egg, er den i all sin enkelhet full av smak.
I den originale franske paien quiche skal det være smørdeig, egg og fløte. Verken løk, ost eller bacon er nødvendig. Men det gir ekstra smak.
Franskmennene kan det med å lage pai. Denne oppskrift er en skikkelig deilig variant med både pølser og cheddar.
Shepherd's Pie er en tradisjonell engelsk rett som består av en kjøttgryte laget på lammedeig med gratinert potetmos på toppen.
Pai frister alltid, og her får du en klassisk oppskrift som alle kan klare. Den passer også ypperlig på koldtbordet.
Vi har testet mange oppskrifter på pizzadeig. Du kommer aldri til å trenge en annen enn denne. Så er det opp til deg hva du vil ha på toppen. Forslagene finner du her.
Har du rester etter grillfesten som pølser, kjøtt eller bare grønnsaker kan du bruke de i denne smuldrepaien. Garantert stor omsetning.
Dette er en argentinsk mattradisjon som er knyttet til påske, derav navnet, men fungerer veldig godt året rundt.
Her trenger du bare en pizzabunn. Det er innholdet som gjør det meste av smaken. Du legge på og trekke fra alt etter hva du har i kjøleskapet.
En deilig ostepai er alltid vellykket å servere gjestene og denne er svært enkel å lage
Denne gresskar-terten er ikke bare skikkelig god, men ser også lekker ut om du lager topper av marengsen.