En deilig salat. Dansk favoritt.
Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne
Her får du begge de mest kjente greske salatene. Da trenger du bare godt brød ved siden av. Perfekt enten som en forrett eller som et helt måltid i seg selv.
Hva med salat laget på egyptisk vis? Dette er en rett helt uten kjøtt. Likevel god og mettende.
Avokadosalat med skinke kan du enten servere som forrett eller som hovedrett, som lunsj, middag eller kveldkos.
Salatbladene og wasabiertene konkurrerer om sprøheten, mens tartaren av ishavsrøye og avocadoen om mykheten.
Denne salaten smaker det virkelig sommer av. Det skyldes ikke minst de sommerfriske grønnsakene som skal til.
Dette er en salat du kommer til å lage mange ganger. Med osten og den utvalgte grønnsaken blir det også en smaksopplevelse..
Her får du et friskt forslag til salat. Med agurk, rabarbra og peppermakrell kan du glede deg. Har du lyst til å forsøke den med annen fisk eller kanskje kylling går det veldig bra.
Salater kan uten vanskeligheter fungere som fullverdige middager, spesielt dersom du legger til ovnsbakte poteter.
Du kan invitere venner til salat og fortelle at den blir som en middag. Tipper de blir overrasket når de får smake hva du har laget.
I denne salaten kan du bruke det du måtte ha av ferdig kokte skalldyr, som blåskjell, krabbe, scampi eller kamskjell, gjerne rester fra dagen før.
Denne deilig skalldyrsalaten lager du på 15 minutter. Vi kan love deg at alle kommer til å bli superfornøyd når de smaker den.
Coleslaw er det perfekte tilbehøret til hamburger, pulled pork og det meste av grillmat. Denne er ekstra hot.
I denne deilige salatoppskriften er det biffkjøttet som spiller hovedrollen, godt støttet av sprø sukkererter og asparges.
I denne salaten finner du sommerens beste smaker samlet i en skål. Tynne skiver av spekeskinke, fersk asparges, søte jordbær og deilige scampi er vakkert, godt og mettende på en varm sommerdag.
Denne salaten kan du spise som middagsrett med brød til. Du kan også servere den som tilbehør til annen middag.
Dette er en utmerket restematoppskrift med blomkål som kan utvikles videre med det du har i kjøleskapet.
Denne klassiske kombinasjonen er best kjent under navnet caprese - salat fra Capri.
Salaten egner seg supert som tilbehør til grillet kjøtt og falafel. Den har sin opprinnelse i Midt-Østen.
Tunfisksalat er et lettvint og fantastisk godt smørbrødpålegg som også kan være en del av et koldtbord. Supert til pikniken.