Frikassé er skikkelig retromat, og morsomt å servere også til unge, som vil oppleve det som noe helt nytt, og til de litt eldre. Kjempelett og rask å lage.
Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne
Frikassé er skikkelig retromat, og morsomt å servere også til unge, som vil oppleve det som noe helt nytt, og til de litt eldre. Kjempelett og rask å lage.
Denne lammesuppen er fylt med smak av chili, ingefær og koriander. At den inneholder proteinrike linser er selvfølgelig et stort pluss.
Dette er en suppe du kan variere i det uendelige. Du kan bruke lam, som foreslått her, eller storfe og svin. Følg den enkle oppskriften.
Kombinasjonen av gulrot og koriander blir til en deilig suppe.
Lag en blåskjellsuppe som virkelig setter smaksløkene i sving. Du skal ha i både kokos, sellerirot og ingefær. Og selvfølgelig hvitvin.
En nydelig smakfull suppe, som varmer. Dette er den ekte smaken av høst.
Gulrotsuppe er en sunn og fargerik suppe med mye smak. Både barna og de voksne elsker den. Suppa er også en perfekt rett å varme seg på i vinterkulden.
Varm gulrotsuppe med et lite sting er perfekt, inkludert ingefær og krepsehaler. Prøv denne spennende oppskriften og vi garanterer suksess.
Denne asiatiske suppa sparker skikkelig fra med chili, hvitløk og andre spennende krydder.
Å servere en suppe som denne til sushien gjør måltidet mer variert og interessant.
Smaksmettede supper kan spises til alle døgnets måltider, og hvis du lager en stor porsjon kan du ha suppen over flere dager. Om du ikke har røde linser kan du fint bruke andre linsetyper.
Proff skalldyrsuppe lager du med god kraft fra butikken lager du på 30 minutter.
En skalldyrsuppe der du kan legge til det du får tak i av skaldyr og også hvit fisk.
Kombinasjonen av deilige grønne ingredienser og skalldyr er knallgod. Du trenger bare litt brød ved siden av. Her er oppskriften.
Denne deilig og fargerik suppen med grønnsaker og løk vil garantert bli tatt i mot som middag på en kald dag.
Slik lager du din egen herlige fiskekraft. Tar litt tid, men du verden så mye smak du får igjen. Du kan selvfølgelig fryse den.
Hønsekraft lager du selvfølgelig selv. Bare følg oppskriften så har du kraft i massevis.
Denne suppa har mye smak. Dessuten er den lett å lage på en hverdag. Du behøver ikke koke høna eller kraften selv, men selvgjort er som alle vet velgjort..