Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne
Er du tilhenger av å lage noe lettvint, anbefaler vi denne løksuppen med røtter i Provence.
Denne oppskriften er en lettlaget vri på ramen, men med alle de gode smakene intakt.
Engelskmennene har selvfølgelig sin variant av denne suppen, og i den er selvfølgelig denne anvendelig grønnsaken med.
Aspargessuppe smaker deilig. Legger du i tomat og sprøstekt spekeskinke på toppen får du et herlig måltid.
Kald eller lun fransk potetsuppe er perfekt sommermat. Når suppen serveres varm heter den Potage Parmentier, og når den er kald Vichysoisse.
Dette er en oppskrift på fiskesuppe som du kommer til å få applaus for. Det er ikke så rart for med alle de deilige ingrediensene smaker den fantastisk godt.
Her får du oppskriften til en suppe som en av Norges fremste kokker har komponert, nemlig Odd Ivar Solvold. Du skal lage en suppe med potet chorizopølse.
Denne suppa kan lages med torsk eller annen fisk eller helt vegetarisk med tofu. I så fall bruker du grønnsaksbuljong.
Denne suppen heter soupe au pistou på fransk, og er en tradisjonell grønnsaksuppe fra Provence med franskmennenes svar på pesto.
Du kan lage en deilig og fyldig blåskjellsuppe med safran. Safran er perfekt å kombinere med sjømat. Siden særlig skalldyr har så intens smak, er det ikke så mye safran som trengs, bare en liten klype.
Ribolita betyr kokt på nytt, og er opprinnelig en bonderett fra Toscana, der daggammel grønnsakssuppe blir gitt nytt, forsterket liv. Vi tilsetter Chevre fra Haukeli.
I denne suppa trenger du kraft av rekeskall - eller ferdig skalldyrkraft fra fryser eller butikk. Mektig godt smaker den.
Denne thaiinspirerte nudelsuppa er superrask å lage og blir en suksess på bordet.
Den flotte faste skreifileten kommer ekstra godt til sin rett når den serveres oppå en smaksrike fiskesuppe.
Blåskjellsuppe er ingen heksekunst å lage. Denne serverer du på 20 minutter.
Lag deg en deilig og varm grønnsaksuppe med kylling. Du lager den på 15 minutter.