Lag en deilig kyllingsuppe som er god og varmende, og med et absolutt preg av India.
Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne
Lag en deilig kyllingsuppe som er god og varmende, og med et absolutt preg av India.
Her har du en enkel oppskrift på hvordan du skal koke kraft som du kan bruke i mange forskjellige retter.
Kanskje bergensere vil fnyse når de ser denne oppskriftene. Det skal du ikke bry deg om for smaken er topp og du kan servere i løpet av 20 minutter.
Supper som smaker skikkelig er alltid populært. Lager du en stor porsjon har du suppen over flere dager. Denne suppen kan helt fint lages uten kjøtt.
Nudelsuppe med torsk er en virkelig hot asiatisk rett. Hvis du ønsker den enda kraftigere er det bare å legge til mer av noen av ingrediensene du finner i denne oppskriften.
Potetsuppe er en velkjent rett. Denne er krydret med hete reker og løkfylte pitabrød. Her er oppskriften.
Søtpotetsuppe med ost og basilikum. Søtpoteter er ikke i slekt med vanlige poteter, men som sine navnefeller gjør de seg aldeles utmerket i suppe. Her oppskriften.
Ertesuppe er utrolig godt og med litt ekstra rotgrønnsaker blir den bare enda bedre. Du kan servere den til middag eller ha den med på termosen.
Ekte bouillabaisse er for festmat å regne, og fiskesuppenes konge. Men det er mulig å lage en forkortet hverdagslig versjon uten at det går særlig ut over smakskraften.
Fiskesuppe trenger ikke alltid å være en kremet variant, for med en god kraft er mye gjort. Denne oppskriften sikrer deg en velsmakende hurtigmiddag på et øyeblikk.
Lag en varmende og smakfull gresskarsuppe. I den skal du ha i litt store biter av kylling. Suppa passer veldig godt når kulda setter inn.
Slik lager du en lynrask gulasj med kyllingkjøttdeig. Hvor sterk du vil ha den, avgjør du selv. Eller de andre rundt middagsbordet.
Borscht er en tradisjonell ukrainsk rett. Det sies at den er bedre andre dagen den varmes opp, og enda bedre tredje dag.
Rødbetesuppen borsjtsj eller borscht stammer fra Ukraina, men lages over hele Øst-Europa. Den kan lages med og uten kjøtt, som her med lam.
Bouillabaisse er en fiskegryte som stammer fra området Provence i Frankrike. Her bruker vi steinbit og blåskjell og mange andre deilige ingredienser.
Gresskarsuppe smaker fortreffelig. Med sellerirot, pastinakk, hvitløk og andre godsaker løfter du suppa ytterligere.
Sildegrynsuppe er en gammel rett. Den er ikke bare kjempesunn - den er også kjempegod. Ta deg tid til å teste ut denne suppen på ditt eget kjøkken og få en ny livrett.
Rødbete setter masse god smak. Derfor passer den veldig godt i supper. Denne oppskriften er absolutt et alternativ til middag. Skal du lage mat til mange er dette retten.
Denne suppa lager du på 15 minutter. Erter og svinekjøtt er hovedingrediensene, samt noen andre som du lett finner i nærmeste dagligvareforretning.
Persillerotsuppe med pesto tar deg ca. 30 minutter å lage. Den tiden er vel anvendt. Du får et herlig måltid enten ved bordet eller på termosen når du skal på tur.