Supper

oppskrifter.webp
  • 30 minutter

    Kylling på thailandsk vis er det ingen tvil om at smaker godt. Lime og kokos spiller på lag, sammen med en hel masse spennende grønnsaker og urter.

  • 20 minutter

    Minestronesuppe er en italiensk grønnsakssuppe Denne oppskriften har både parmesanost og pasta blant ingrediensene, og ikke minst torsk.

  • 30 minutter

    Den italienske suppen minestrone er lettlaget og mettende middagsrett som du kan variere på mange ulike måter ut fra hva du har i kjøleskapet.

  • 20 minutter

    Denne fyldige grønne potetsuppen passer både som forrett og som egen rett med godt brød til.

  • 20 minutter

    Denne suppen med kylling og asiatisk krydder lager du på 20 minutter. Smaker deilig på middagsbordet så vel som på termos.

  • 20 minutter

    Jordskokksuppe er lettlaget, ca 20 minutter, og passer som forrett og hovedrett. Ikke nok med det - du kan helle den på termosen og ta den med på tur.

  • 30 minutter

    Kremet sellerirotsuppe med sprøstekte selleristrimler blir en deilig rett enten du setter den på bordet eller heller den over på en termos og tar den med på tur.

  • 30 minutter

    Persillerotsuppe med pesto tar deg ca. 30 minutter å lage. Den tiden er vel anvendt. Du får et herlig måltid enten ved bordet eller på termosen når du skal på tur.

  • 30 minutter

    Lag en grønnsakssuppe med smak av ekte thai curry. Den vil sette fart i smaksløkene enten ved middagsbordet eller hvis du tar den med ut på tur i termosen.

  • 20 minutter

    Denne deilige suppen må prøves. Du vil garantert lage den flere ganger.

  • 30 minutter

    Prøv denne mettende fiskesuppen. Med smeltet smøreost blir den ekstra kremet.

  • 40 minutter

    En skalldyrsuppe der du kan legge til det du får tak i av skaldyr og også hvit fisk.

  • 20 minutter

    Å lage suppe på blomkål er intet hokus pokus. Imidlertid kreves det av deg som kokk at du er med på spillet når det gjelder tilleggsingrediensene.

  • 30 minutter

    Blomkålsuppe er både rik på smak og en mettende middagsrett. Her gir vi den et lite ekstra piff. Du og dine blir garantert fornøyd.

  • 30 minutter

    Har du plukket mye sopp, kan du lage en herlig skogsoppsuppe. Her er den enkle oppskriften du garantert kommer til å bruke igjen.

  • 25 minutter

    Lag en blåskjellsuppe som virkelig setter smaksløkene i sving. Du skal ha i både kokos, sellerirot og ingefær. Og selvfølgelig hvitvin.

  • 25 minutter

    Løksuppe er en favoritt for mange. Med varme quesadillas, eller det mange vil kalle et alternativ til ostesmørbrød, har du en deilig vegetarrett.

  • 30 minutter

    Dersom du er tilhenger av å lage noe lettvint, og tilbringe mest tid i sofaen, anbefaler vi fransk løksuppe. Enkelt å lage og smaker kjempegodt.

  • 20 minutter

    Blomkålsuppe er en klassiker. Hvis du vil gjøre en liten vri skal du tilsette timian og sitron. Dermed får suppen en ny dimensjon. Her er oppskriften.

  • 20 minutter

    Vi spritet opp den klassiske blomkålsuppa med to virkelige eksklusive norske produkter. kamskjell og spekeskinke. På 20 minutter har du den på bordet.

  • 40 minutter

    Ha røkt ishavsrøye i blomkålsuppen og du får en smaksopplevelse av de sjeldne.

Forsiden akkurat nå
Gi gin tonicen et ekstra løft med rabarbra fra hagen
Ukens drink
Gin tonic med rabarbra

Gi gin tonicen et ekstra løft med rabarbra fra hagen

En gin tonic skal være frisk og aromatisk, med rabarbrasirup og rabarbrastrimler får den enda mer av det gode.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Bedre blir ikke matchen enn med denne Jura-chardonnayen
+
Mat og vin i kombinasjon

Bedre blir ikke matchen enn med denne Jura-chardonnayen

Kylling og risotto er en rett uten utløpsdato, og sammen med en nykommer av en vin, blir det ukas mat og vin-kombo.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

16 år gammel champagne fra den fantastiske 2008-årgangen på et pol nær deg
+
Godbiter i pollisten

16 år gammel champagne fra den fantastiske 2008-årgangen på et pol nær deg

Det er en sjelden godbit som venter den som setter pris på champagnens fascinerende univers av tertiæraromaer.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Skal du ha noen riktig lekre bobler, finner du denne på 134 pol
+
Ukens vin

Skal du ha noen riktig lekre bobler, finner du denne på 134 pol

Denne Franciacorta-klassikeren er oppgradert av selveste Richard Geoffroy, kjellermester for Dom Pérignon gjennom 28 år. Som også utfordrer sake-tradisjonen.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Autentiske smaker: Mat og vin fra Italias skjulte perle
Matkurs og vinkurs
Winedinner 11. juni i Oslo

Autentiske smaker: Mat og vin fra Italias skjulte perle

Smak 5 viner fra Friuli-Venezia Giuli – et vinområde som fortjener langt mer oppmerksomhet. Du får et bredt spekter av druetyper til 4 smakfulle retter fra en av Oslos mest autentiske italienske restauranter, Vineria Ventidue.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Vi har testet årets rosévin - inkludert de beste under 200 kroner
+
Tester
De beste rosévinene i 2025

Vi har testet årets rosévin - inkludert de beste under 200 kroner

Blant de drøyt 300 rosévinene vi har testet det siste året, for det meste årgang 2024 og 2023, finner du garantert noe for din smak og ditt budsjett. Også de beste rosevinene under 200 kroner hvor noen er latterlig billige.

Les hele saken