Denne oppskriften på sjømatsuppe har mange ingredienser, men så smaker den da også himmelsk.
Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne
Denne oppskriften på sjømatsuppe har mange ingredienser, men så smaker den da også himmelsk.
Denne oppskriften er inspirert av meksikanske og kreolske vibber og er perfekt måte å bruke mais i sesong på. En lun, varm og røykaktig suppe, godt for kropp og sjel.
Dersom du er tilhenger av å lage noe lettvint, og tilbringe mest tid i sofaen, anbefaler vi fransk løksuppe. Enkelt å lage og smaker kjempegodt.
Egenkokt skalldyrkraft er noe helt annet enn buljongpulver eller terninger. Her oppskriften på hvordan du enkelt lager den selv med rekeskall.
Varm gulrotsuppe med et lite sting er perfekt, inkludert ingefær og krepsehaler. Prøv denne spennende oppskriften og vi garanterer suksess.
Trodde du at appelsin, gulrot og ingefær ikke passer sammen? Prøv denne oppskriften så innser du raskt at du tok feil.
Dette er oppskriften på en spennende suppe med sei, gulrot og ingefær. Suppe er enkel og smakfull mat som varmer både til lunsj og middag.
Denne suppa er ganske så genial. Du kan ha den iskald på termos som midtpunkt i et piknikmåltid på stranden eller i parken. Men den duger også som varm på en kald vinterdag.
Å lage deilig aspargessuppe er ingen heksekunst. Den er ferdig på 30 minutter. Du kan bruke den som forrett eller som en deilig suppemiddag.
Bouillabaisse er en fiskegryte som opprinnelig stammer fra området Provence i Frankrike. I denne oppskriften finner du sitrus som gir denne gryten en frisk smak.
Det høres kanskje rart ut å ha omelett oppi en suppe, men ifølge japansk matlaging er det slett ikke uvanlig. Heller tvert om.
At ikke suppe er mettende, er denne kraftpakken motbeviset til. Hvis du lager en stor porsjon kan du ha suppen over flere dager - eller fryse ned overskuddet.
Kanskje bergensere vil fnyse når de ser denne oppskriftene. Det skal du ikke bry deg om for smaken er topp og du kan servere i løpet av 20 minutter.
Dette er Vertshuset Skarven i Tromsø sin egen og deilige oppskrift på fiskesuppe.
Ekte bouillabaisse er for festmat å regne, og fiskesuppenes konge. Men det er mulig å lage en forkortet hverdagslig versjon uten at det går særlig ut over smakskraften.
Har du minner om den ertesuppa som mormor laget og som du syntes verdens beste? Da vet du at du skal bruke denne oppskriften.
Den flotte faste skreifileten kommer ekstra godt til sin rett når den serveres oppå en smaksrike fiskesuppe.
Jordskokksuppe med spekeskinke er virkelig smakfull og delikat. Selvsagt med norsk spekeskinke som tilbehør. Her er oppskriften.
Hva slår god gammeldags ertesuppe? Her får du oppskriften, og har du rester i kjøleskapet kan du kan fint bruke dem.
I denne oppskriften er det torsk eller steinbit som er brukt. Du kan også bruke sei, hvitting, lysing eller kolje/hyse. Og selvfølgelig skal du ha i sjampinjong.
De små linsene er helt geniale til mange retter. Men kanskje ekstra gode i en suppe siden de skaper fylde og litt tyggemotstand samtidig som de i stor grad erstatter kjøtt. Denne oppskriften kan derfor lages uten kjøtt.