Her får spisskål spille hovedrollen i en setting med andre nordiske råvarer som tyttebær og einerbær.
Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne
Her får spisskål spille hovedrollen i en setting med andre nordiske råvarer som tyttebær og einerbær.
Supper kan portugiserne, og porsjonene er store. Denne klassikeren med kål lager seg stort sett selv, og blir ekstra god om du lager den av din egen kraft.
Søtpotet er faktisk ikke i slekt med den vanlige poteten. Likevel har de to potettypene mange av de samme bruksområdene og tar like lang tid å tilberede. Her er oppskriften på en deilig søtpotetsuppe med ost som du garantert vil like.
Har du invitert familie eller venner til middag skal du lage denne fiskesuppen med torsk og reker. Du kan servere etter bare 30 minutter.
En enkel og smakfull fiskesuppe. For best resultat lager du fiskekraften selv.
Varm gulrotsuppe med et lite sting er perfekt, inkludert ingefær og krepsehaler. Prøv denne spennende oppskriften og vi garanterer suksess.
Trodde du at appelsin, gulrot og ingefær ikke passer sammen? Prøv denne oppskriften så innser du raskt at du tok feil.
Dette er en suppe med skikkelig fart i med koriander, yoghurt naturell, chili og spisskumfrø. Her er den enkle oppskriften.
Dette er oppskriften på en spennende suppe med sei, gulrot og ingefær. Suppe er enkel og smakfull mat som varmer både til lunsj og middag.
Denne suppa er ganske så genial. Du kan ha den iskald på termos som midtpunkt i et piknikmåltid på stranden eller i parken. Men den duger også som varm på en kald vinterdag.
Frikassé er skikkelig retromat, og morsomt å servere også til unge, som vil oppleve det som noe helt nytt, og til de litt eldre. Kjempelett og rask å lage.
Å lage deilig aspargessuppe er ingen heksekunst. Den er ferdig på 30 minutter. Du kan bruke den som forrett eller som en deilig suppemiddag.
Bouillabaisse er en fiskegryte som opprinnelig stammer fra området Provence i Frankrike. I denne oppskriften finner du sitrus som gir denne gryten en frisk smak.
Det høres kanskje rart ut å ha omelett oppi en suppe, men ifølge japansk matlaging er det slett ikke uvanlig. Heller tvert om.
At ikke suppe er mettende, er denne kraftpakken motbeviset til. Hvis du lager en stor porsjon kan du ha suppen over flere dager - eller fryse ned overskuddet.
Kanskje bergensere vil fnyse når de ser denne oppskriftene. Det skal du ikke bry deg om for smaken er topp og du kan servere i løpet av 20 minutter.
Selv om den ikke akkurat er kortreist, er søtpoteten svært anvendelig i matveien, som her i form av suppe med deilig tilbehør.
Dette er Vertshuset Skarven i Tromsø sin egen og deilige oppskrift på fiskesuppe.
Ekte bouillabaisse er for festmat å regne, og fiskesuppenes konge. Men det er mulig å lage en forkortet hverdagslig versjon uten at det går særlig ut over smakskraften.
Har du minner om den ertesuppa som mormor laget og som du syntes verdens beste? Da vet du at du skal bruke denne oppskriften.
Den flotte faste skreifileten kommer ekstra godt til sin rett når den serveres oppå en smaksrike fiskesuppe.