Supper

oppskrifter.webp
  • 40 minutter

    Selv om den ikke akkurat er kortreist, er søtpoteten svært anvendelig i matveien, som her i form av suppe med deilig tilbehør.

  • 30 minutter

    Dette er Vertshuset Skarven i Tromsø sin egen og deilige oppskrift på fiskesuppe.

  • 30 minutter

    Ekte bouillabaisse er for festmat å regne, og fiskesuppenes konge. Men det er mulig å lage en forkortet hverdagslig versjon uten at det går særlig ut over smakskraften.

  • 30 minutter

    Har du minner om den ertesuppa som mormor laget og som du syntes verdens beste? Da vet du at du skal bruke denne oppskriften.

  • 35 minutter

    Den flotte faste skreifileten kommer ekstra godt til sin rett når den serveres oppå en smaksrike fiskesuppe.

  • 45 minutter

    Jordskokksuppe med spekeskinke er virkelig smakfull og delikat. Selvsagt med norsk spekeskinke som tilbehør. Her er oppskriften.

  • 2 timer

    Hva slår god gammeldags ertesuppe? Her får du oppskriften, og har du rester i kjøleskapet kan du kan fint bruke dem.

  • 30 minutter

    I denne oppskriften er det torsk eller steinbit som er brukt. Du kan også bruke sei, hvitting, lysing eller kolje/hyse. Og selvfølgelig skal du ha i sjampinjong.

  • 40 minutter

    De små linsene er helt geniale til mange retter. Men kanskje ekstra gode i en suppe siden de skaper fylde og litt tyggemotstand samtidig som de i stor grad erstatter kjøtt. Denne oppskriften kan derfor lages uten kjøtt.

  • 5 timer

    Hemmeligheten bak en god Phở ligger i kraften. Å lage hjemmelaget kraft er en tidkrevende prosess, men resultatet er absolutt verdt å vente på

  • 30 minutter

    Lettsaltet lammekjøtt gir en deilig smak på suppa sammen med rotgrønnsaker. Eller kanskje du har rester av salt eller røykt kjøtt du ønsker å bruke?

  • 45 minutter

    Jordskokksuppe er lys og delikat. Med blåskjell i blir den en vinner.

  • 30 minutter

    En deilig suppe der laksen og blåskjellene får smak og farge av safran.

  • 30 minutter

    Denne type fiskesuppe er populær i Italia hvor den kalles cacciucco, men da har den mange flere typer sjømat enn her.

  • 30 minutter

    Skal du skape ekte meksikansk stemning kan du servere nachos eller guacamole ved siden av denne tomatsuppa.

  • 30 minutter

    Denne suppen gir deg og dine masse god smak for en forholdsvis liten innsats. Hvilken type fisk du bruker er opp til deg. Kanskje noe fra fryseren.

  • 15 minutter

    Lag deg en deilig og varm grønnsaksuppe med kylling. Du lager den på 15 minutter.

  • 45 minutter

    Når du baker rotgrønnsakene, får du ut mer av den naturlige sødmen som kommer av at stivelsen omdannes. Med parmesankrutonger blir suppen enda bedre.

  • 2 timer

    Denne suppen fra Portugal er det knyttet en legende til. Men den inneholder altså ikke stein, det er de røde bønnene som er symbolet.

  • 30 minutter

    Denne fyldige og deilige suppen lager du med råvarer fra nærbutikken eller nærmeste grønnsaksutsalg. Du kan bruke hermetiske maiskolber.

  • 15 minutter

    Tomatsuppe er manges favoritt. Tilsetter du yoghurt og basilikum løfter du suppen mange hakk.

Forsiden akkurat nå
Vi har testet årets rosévin - inkludert de beste under 200 kroner
+
Tester
De beste rosévinene i 2025

Vi har testet årets rosévin - inkludert de beste under 200 kroner

Blant de drøyt 300 rosévinene vi har testet det siste året, for det meste årgang 2024 og 2023, finner du garantert noe for din smak og ditt budsjett. Også de beste rosevinene under 200 kroner hvor noen er latterlig billige.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Ny kultvinprodusent for pinot noir i Norge
+
Godbiter i pollisten

Ny kultvinprodusent for pinot noir i Norge

Cathrine Marshall er en sørafrikansk produsent som gjør tingene på sin måte, og det smaker.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

16 år gammel champagne fra den fantastiske 2008-årgangen på et pol nær deg
+
Godbiter i pollisten

16 år gammel champagne fra den fantastiske 2008-årgangen på et pol nær deg

Det er en sjelden godbit som venter den som setter pris på champagnens fascinerende univers av tertiæraromaer.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Skal du ha noen riktig lekre bobler, finner du denne på 134 pol
+
Ukens vin

Skal du ha noen riktig lekre bobler, finner du denne på 134 pol

Denne Franciacorta-klassikeren er oppgradert av selveste Richard Geoffroy, kjellermester for Dom Pérignon gjennom 28 år. Som også utfordrer sake-tradisjonen.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Lammekoteletter frå grillen smaker ekstra godt med blåmuggostdressing
Dagens rett

Lammekoteletter frå grillen smaker ekstra godt med blåmuggostdressing

Lammekoteletter er ypperlig mat på en fredag. En deilig frisk dressing må selvsagt til, og oppskrift på tilbehøret samt drikkeforslag får du også med.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Knallgodt nytt i papp
+
Ukens vin

Knallgodt nytt i papp

For her snakker vi om solid pinot noir-kvalitet.

Les hele saken