Supper

oppskrifter.webp
  • 1 time 50 minutter

    En herlig indisk hønsesuppe, med masse karri og linser. Du husker den kanskje fra Grevinnen og hovmesteren?

  • 40 minutter

    Det er neppe noen rett som er enklere å få til god smak på enn løksuppe. Og som ikke minst der ingrediensene er tilnærmet et nullbudsjett.

  • 20 minutter

    Det er sikkert noen som vil protestere mot at ekte bergensk fiskesuppe lages på 20 minutter. Men viktigst er nå at smaken blir god. Med denne oppskriften blir den det.

  • 1 time

    Dette er en oppskrift fra 1700-tallet som er blitt modernisert med kalkun og er vel verdt å teste.

  • 30 minutter

    Vi har alle hørt det før, at i land hvor intens varme er hverdagskost, drikkes det varm te og nytes kryddersterk mat selv midt på dagen. Her er et forslag du kan teste.

  • 2 timer

    Den mest kjente russiske retten er rødbetsuppen borsjtsj. Prøv den til middag og du vil få en god og annerledes smaksopplevelse.

  • 35 minutter

    Dette blir din nye favoritt - denne suppen er både flott å se på og enkel å lage

  • 15 minutter

    En deilig suppe med herlig grønn farge, som er rask og enkel å tilberede med rimelige råvarer. Ferdig på et blunk.

  • 15 minutter

    Hvem hadde trodd at boksmais kunne smake så godt? Sprøstekt mais og bacon gir suppen nydelig krønsj. Denne smaksrike suppen er er perfekt både til kjølige vinterkvelder, så vel som varme sommerdager.

  • 1 time

    Her får spisskål spille hovedrollen i en setting med andre nordiske råvarer som tyttebær og einerbær.

  • 30 minutter

    Supper kan portugiserne, og porsjonene er store. Denne klassikeren med kål lager seg stort sett selv, og blir ekstra god om du lager den av din egen kraft.

  • 40 minutter

    Søtpotet er faktisk ikke i slekt med den vanlige poteten. Likevel har de to potettypene mange av de samme bruksområdene og tar like lang tid å tilberede. Her er oppskriften på en deilig søtpotetsuppe med ost som du garantert vil like.

  • 30 minutter

    Har du invitert familie eller venner til middag skal du lage denne fiskesuppen med torsk og reker. Du kan servere etter bare 30 minutter.

  • 1 time 30 minutter

    En enkel og smakfull fiskesuppe. For best resultat lager du fiskekraften selv.

  • 45 minutter

    Det er kanskje en ingrediens du stusser over i denne klassiske retten fra Sardinia, og det er fregola. Det er en sardinsk pastaspesialitet laget av semulegryn.

  • 40 minutter

    Søtpotetsuppe med ost og basilikum. Søtpoteter er ikke i slekt med vanlige poteter, men som sine navnefeller gjør de seg aldeles utmerket i suppe. Her oppskriften.

  • 20 minutter

    lag en deilig suppe med nudler og kjøttboller. Du vil garantert ikke angre.

  • 1 time

    Denne suppen kalles canja i Portugal hvor den kommer fra.

  • 30 minutter

    Minestrone var det mest eksotiske og mest trendy for en mannsalder siden. Siden har den skåret lavt på trendbarometeret til tross for at den har alt som skal til: Italiensk, retro, tradisjonskost og sesongmat

  • 50 minutter

    Hvor sterkt denne vegetarsuppen skal brenne, bestemmer du selv, for her er det både chilisaus, cayennepepper og fersk rød chili som bidrar til kryddervarmen.

Forsiden akkurat nå
Juleskinke og rødkål i paien er kjempegodt
Dagens rett

Juleskinke og rødkål i paien er kjempegodt

Har du rester igjen etter førjulsfesten, er det en pai du skal lage. Prøv bare denne oppskriften selv med juleskinke og rødkål.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Søndagsmiddagen blir ikke bedre enn med det lekreste fra norsk natur - med hjelp av vin utenfra
Dagens rett

Søndagsmiddagen blir ikke bedre enn med det lekreste fra norsk natur - med hjelp av vin utenfra

Reinsdyrfilet, portvinsaus. Hva mer kan du ønske deg? Bortsett fra noe godt i glasset. Oppskrift og drikkeforslag finner du her.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Disk opp med unike hvitviner til den norske sjømaten
+
Godbiter i pollisten

Disk opp med unike hvitviner til den norske sjømaten

Det som gjør dem så spesielle er at de er laget av druer som kunne vært brukt til den letteste sherrystilen, men uten spritforsterkning.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Denne knusktørre boblevinen har tatt Norge med storm
+
Ukens vin

Denne knusktørre boblevinen har tatt Norge med storm

Med en pris på 189,90 er den blitt en «go-to»-vin for mange på jakt etter noe som både er rimelig og ikke minst godt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Forrett, smårett eller hovedrett? Denne gjør jobben uansett
Dagens rett
Salat med sei, rødbeter og endivesalat

Forrett, smårett eller hovedrett? Denne gjør jobben uansett

Sei er en undervurdert råvare. Prøv denne oppskriften og blir overbevist om hvor mye smak denne fiskesorten har.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

By på en lekker fiskegryte denne helgen
Dagens rett

By på en lekker fiskegryte denne helgen

Denne oppskriften bruker noe av alt det gode du finner i butikken for tiden.

Les hele saken