Supper

oppskrifter.webp
  • 45 minutter

    Kombinasjonen av safran og fiskekraft beriket med krabbe gir mye smak som rundes av med fløte.

  • 30 minutter

    Prøv en suppe med grønnsaker og svinekjøtt til lunsj, middag, kvelds, nattmat?

  • 30 minutter

    Den russiske rødbetesuppen borsjtj er en skikkelig smaksbombe. Prøv den med rømme og piroger.

  • 10 minutter

    Suppe trenger ikke være varm for å være god. Denne avkjølende avokadosuppen er perfekt for late sommerdager.

  • 30 minutter

    Nyt denne enkle, men gode nudelsuppen med ingefær, karri og grønnsaker.

  • 30 minutter

    Her får du oppskriften på en fargerik og velsmakende karrisuppe med blåskjell og herlig tunfiskfilet.

  • 20 minutter

    Blåskjell er en sikker vinneren om sommeren. Inviter til denne deilige blåskjellgryten med dill og paprika.

  • 3 timer

    Dra frem denne oppskriften om du vil servere en forrett som imponerer. Denne suppen lages av hvite bønner, og servert med vaktelegg, torsk og trøffelolje, gjør den seg også godt på Instagram.

  • 40 minutter

    Ingenting er så godt som en gryte med ishavsrøye, blåskjell og reker. I denne oppskriften bruker du fiskekraft som du lager selv, men du kan også bruke fiskebuljong.

  • 1 time

    Det er enkelt å lage din egen fiskekraft. Det praktiske er at du kan fryse den og bruke den når som helst. Her er oppskriften.

  • 40 minutter

    Seafood chowder er en tykk skalldyrsuppe med både blåskjell, hvit fisk og reker.

  • 30 minutter

    Prøv en italiensk klassiker - minestrone - denne gangen uten kjøtt.

  • 25 minutter

    En enkel jordskokksuppe blir lett mer raffinert med stekt kamskjell og østers.

  • 35 minutter

    Bruk gjerne skogssopp til denne retten, men sjaminjong fra butikken går også utmerket.

  • 20 minutter

    I denne oppskriften på fiskesuppe med blåskjell og reker gjør vi det litt lettvint med en suppepose. Sammen med ferske reker og blåskjell smaker den deilig.

  • 15 minutter

    En svært enkel men smaksrik suppe som du lager på veldig kort tid. For enda mer smak, følge våre tips.

  • 30 minutter

    Litt krydder i hverdagen hjelper på det meste. Denne Thai-kyllingsuppen med sopp, Tom Kha Gai, er ikke noe unntak. På en halvtime har du et deilig måltid.

  • 20 minutter

    Reker smaker perfekt oppi en smaksrik fiskesuppe som denne som får ekstra karakter fra safran.

  • 2 timer

    Dette er en skikkelig toscansk klassiker. Med alle de gode ingrediensene blir det et måltid du ikke kommer til å glemme, og garantert kommer til å servere igjen.

  • 15 minutter

    Av bortglemte, dvaske gulrøtter kan du trylle frem en herlig suppe. Gulrotsuppe er fantastisk om vinteren, og noe av det beste du kan lage.

Forsiden akkurat nå
Så godt som løken smaker nå, kan du spise den som den er uten å felle en eneste tåre. Men prøv gjerne en av disse oppskriftene
Guide
Oppskrifter med løk

Så godt som løken smaker nå, kan du spise den som den er uten å felle en eneste tåre. Men prøv gjerne en av disse oppskriftene

Løk er krykken gjennom hele vinteren, men som regel spiller den birollen. I disse oppskriftene får den lov å skinne litt ekstra. La deg inspirere til å bruke litt mer løk nå mens den er så fersk og god.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

De siste 20 årene er alt og ingenting i Etnas vinhistorie
+

De siste 20 årene er alt og ingenting i Etnas vinhistorie

Etter snart tre tiår med eksplosiv vekst er Etna DOC på vei inn i en konsolideringsfase hvor terroiruttrykket forsterkes samt at kombinasjonen av vin- og naturturisme får økt betydning. Samtidig som frykten for et nytt vulkanutbrudd alltid er til stede.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Nå vil vi ha litt mer kraft i hvitvinen: det gir disse spanjolene
+
Godbiter i pollisten

Nå vil vi ha litt mer kraft i hvitvinen: det gir disse spanjolene

Men vi gir ikke slipp på friskhet og all moderasjon hva alkohol angår. Selv dette kan solsvidde Priorat stille opp med.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Sommerens beste hemmelighet i basisutvalget
+
Ukens vin

Sommerens beste hemmelighet i basisutvalget

Denne hvitvinen har nemlig alle kvalitetene vi leter etter, og det til en gunstig pris.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Rekeskallene og rekerestene etter helgen blir til den lekreste risotto
Dagens rett

Rekeskallene og rekerestene etter helgen blir til den lekreste risotto

Det burde være forbudt å kaste rekeskall, uten å lage kraft av dem først, for den gir sykt god smak til en risotto. Har du noen reker etter helgen, kan du tilsette dem men de er faktisk ikke nødvendige.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Pizza med siciliansk touch og tilhørende genial hvitvin
+
Mat og vin i kombinasjon

Pizza med siciliansk touch og tilhørende genial hvitvin

Når du ikke kan dra til Sicilia, ta Sicilia i glasset ditt, skru på ovnen og la smakene ta deg til enda rausere strøk.

Les hele saken