Her er oppskriften på en fiskesuppe med mye smak fra fiskekraft og ikke minst tilbehøret rouille, som får fart på smaksløkene.
Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne
Her er oppskriften på en fiskesuppe med mye smak fra fiskekraft og ikke minst tilbehøret rouille, som får fart på smaksløkene.
Har du invitert familie eller venner til middag skal du lage denne fiskesuppen med torsk og reker. Du kan servere etter bare 30 minutter.
Den flotte faste skreifileten kommer ekstra godt til sin rett når den serveres oppå en smaksrike fiskesuppe.
Skal du lage fiskesuppe raskt og enkelt og få en masse smak, skal du ha med fennikel, purre og crème fraîche.
I denne oppskriften på fiskesuppe med blåskjell og reker gjør vi det litt lettvint med en suppepose. Sammen med ferske reker og blåskjell smaker den deilig.
Denne suppen gir deg og dine masse god smak for en forholdsvis liten innsats. Hvilken type fisk du bruker er opp til deg. Kanskje noe fra fryseren.
Caldeirada, de portugisiske fiskernes kraftige suppe, lages av løk, hvitløk, tomater, paprika og selvfølgelig hvitvin.
Bli ikke sjokkert over at en fiskesuppe inneholder hermetisk fersken. Det var nemlig luksus en gang i tiden.
Hvem kan si nei til en varm fiskegryte? I denne oppskriften bruker du foruten grønnsaker også chili og hvitløk. Gled deg.
I denne fiskegryta kan du både bruke hvit og rød fisk. Med Snøfrisk blir dette et herlig måltid som er raskt å tilberede.
I denne oppskriften er det torsk eller steinbit som er brukt. Du kan også bruke sei, hvitting, lysing eller kolje/hyse. Og selvfølgelig skal du ha i sjampinjong.
Frikassé er skikkelig retromat, og morsomt å servere også til unge, som vil oppleve det som noe helt nytt, og til de litt eldre. Kjempelett og rask å lage.
En deilig fiskesuppe med mye smak. Stjerneanisen setter en ekstra spiss. Du kan bruke den både som hovedrett og forrett.
Det er kanskje en ingrediens du stusser over i denne klassiske retten fra Sardinia, og det er fregola. Det er en sardinsk pastaspesialitet laget av semulegryn.
Ferskt kjøtt og suppe overgår det meste. Den tar litt tid, men det får du igjen for. Det meste passer seg selv, mens du pusler med andre hyggelige gjøremål.
Dette har vært selskapsmaten frem for noe i hele Vestfold. Suppen stelles til på samme vis overalt, selv om grønnsakene kan variere noe.
Prøv en suppe med grønnsaker og svinekjøtt til lunsj, middag, kvelds, nattmat?
Har du tenkt på at du kan skjære kotelettene opp i strimler ha de opp i en deilige suppe med grønnsaker? Du må prøve.