Her har du oppskriften på en varmende, mettende og ikke minst næringsrik grønnsakssuppe
Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne
Her har du oppskriften på en varmende, mettende og ikke minst næringsrik grønnsakssuppe
Ertesuppe er utrolig godt og med litt ekstra rotgrønnsaker blir den bare enda bedre. Du kan servere den til middag eller ha den med på termosen.
Hva slår god gammeldags ertesuppe? Her får du oppskriften, og har du rester i kjøleskapet kan du kan fint bruke dem.
Egenkokt skalldyrkraft er noe helt annet enn buljongpulver eller terninger. Her oppskriften på hvordan du enkelt lager den selv med rekeskall.
Skal du lage en suppe som har mye smak og skal mette mange, har du oppskriften her.
Du bruker ikke lang tid på å lage en god fiskegryte. Det er masse deilig smak i fisken. Her er den enkle oppskriften.
Ekte bouillabaisse er for festmat å regne, og fiskesuppenes konge. Men det er mulig å lage en forkortet hverdagslig versjon uten at det går særlig ut over smakskraften.
Løksuppe er enkelt å lage og smaker kjempegodt. Denne oppskriften fikser du uten alt for mange ingredienser.
Her er kanskje verdens raskeste fiskesuppe. Men det skal man ikke kimse av!
Engelskmennene har selvfølgelig sin variant av denne suppen, og i den er selvfølgelig denne anvendelig grønnsaken med.
Denne deilige suppen må prøves. Du vil garantert lage den flere ganger.
Du lager neppe en løksuppe raskere enn denne. Dessuten er det slik franskmennene lager den. Ingrediensene koster bortimot null.
Denne suppen gjør seg godt som forrett. Masse deilig smak som skjerper appetitten.
Jordskokk er en gammel kulturplante, som ble utkonkurrert av poteten for 300 år siden. Men den finnes fortsatt her til lands, og er en kjempegod og sunn grønnsak.
Her har du oppskriften på fiskegryte med deilige ingredienser som setter ekstra smak. Dette vil være en suksess på middagsbordet.
Denne tomatsuppen smaker suksess. Så vant den også en konkurranse om å være Norges beste.
Dra frem denne oppskriften om du vil servere en forrett som imponerer. Denne suppen lages av hvite bønner, og servert med vaktelegg, torsk og trøffelolje, gjør den seg også godt på Instagram.
Supper kan portugiserne, og porsjonene er store. Denne klassikeren med kål lager seg stort sett selv, og blir ekstra god om du lager den av din egen kraft.
Gammelt brød har vi alltid for mye av, og her får du brukt dem både til suppe og toppingen i form av krutonger.