Denne suppen fra Portugal er det knyttet en legende til. Men den inneholder altså ikke stein, det er de røde bønnene som er symbolet.
Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne
Denne suppen fra Portugal er det knyttet en legende til. Men den inneholder altså ikke stein, det er de røde bønnene som er symbolet.
Ribolita betyr kokt på nytt, og er opprinnelig en bonderett fra Toscana, der daggammel grønnsakssuppe blir gitt nytt, forsterket liv. Vi tilsetter Chevre fra Haukeli.
Ferskt kjøtt og suppe overgår det meste. Den tar litt tid, men det får du igjen for. Det meste passer seg selv, mens du pusler med andre hyggelige gjøremål.
Her er en god innføring i hvordan du skal koke kraft. Enklere enn du tror
Dra frem denne oppskriften om du vil servere en forrett som imponerer. Denne suppen lages av hvite bønner, og servert med vaktelegg, torsk og trøffelolje, gjør den seg også godt på Instagram.
Hønsekraft lager du selvfølgelig selv. Bare følg oppskriften så har du kraft i massevis.
Med aromatiske krydder fra Schezuan provinsen i Kina og smaksrik høyrygg får du en nydelig nuddelsuppe med mørt kjøtt, herlig kraft og friske urter. Dette er en real smaksbombe av en suppe som virkelig varmer!
Thailandsk oksehalesuppe er proppfull av spennende smaker. Den tar riktignok litt tid å lage, men ventetiden får du igjen i mangfold.
At ikke suppe er mettende, er denne kraftpakken motbeviset til. Hvis du lager en stor porsjon kan du ha suppen over flere dager - eller fryse ned overskuddet.
Slik koker du skikkelig kraft. Følg oppskriften som gir deg gode råd om hvordan du skal gå frem.
Hemmeligheten bak en god Phở ligger i kraften. Å lage hjemmelaget kraft er en tidkrevende prosess, men resultatet er absolutt verdt å vente på
Ofte bruker vi buljongpulver eller terninger. Egenkokt kraft er noe helt spesielt. Her får du smaker og fylden. Lag en stor porsjon og frys ned.