Koker du kyllingen ferdig dagen før, så sparer du tid. Kyllingkraften blir til en nydelig saus. Her den enkle oppskriften.
Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne
Koker du kyllingen ferdig dagen før, så sparer du tid. Kyllingkraften blir til en nydelig saus. Her den enkle oppskriften.
Denne suppen heter soupe au pistou på fransk, og er en tradisjonell grønnsaksuppe fra Provence med franskmennenes svar på pesto.
Hjemmelaget grønnsakskraft er den beste basis til enhver suppe eller gryterett og er også flott som basis til mange sauser.
Slik lager du din egen herlige fiskekraft. Tar litt tid, men du verden så mye smak du får igjen. Du kan selvfølgelig fryse den.
Her er oppskriften på en fiskesuppe med mye smak fra fiskekraft og ikke minst tilbehøret rouille, som får fart på smaksløkene.
Sodd er tradisjonskost så det holder. Og i disse retro- og bærekraftorienterte tider, kommer lapskaus og sodd opp som noe vi bør sette på menyen. Her er en oppskrift fra Wales.
Sildegrynsuppe er en gammel rett. Den er ikke bare kjempesunn - den er også kjempegod. Ta deg tid til å teste ut denne suppen på ditt eget kjøkken og få en ny livrett.
Denne lammesuppen er fylt med smak av chili, ingefær og koriander. At den inneholder proteinrike linser er selvfølgelig et stort pluss.
Dette er en oppskrift fra 1700-tallet som er blitt modernisert med kalkun og er vel verdt å teste.
Her er suppen du skal lage om du inviterer til bryggefest! Med nyfisket hovedingrediens og selvplukket tang, blir dette underholdning for store og små.
Gulyásleves er en ungarsk suppe laget av biff, grønnsaker, malt paprika og andre krydder. Her finner du oppskriften.
Riktig nok tar litt tid å koke høns.Til gjengjeld får du mye god kraft. Den er det super å lage suppe på. I denne oppskriften bruker du moste grønnsaker som jevner suppen.
Mulligatawny er en indisk suppe med linser og karri, og i dette tilfellet også høns. Her finner du den enkle oppskriften.
Det er enkelt å lage din egen fiskekraft. Det praktiske er at du kan fryse den og bruke den når som helst. Her er oppskriften.
Her får spisskål spille hovedrollen i en setting med andre nordiske råvarer som tyttebær og einerbær.
Har du skall og rester etter reker, er denne oppskriften en super måte å få brukt dem på.
Egenkokt skalldyrkraft er noe helt annet enn buljongpulver eller terninger. Her oppskriften på hvordan du enkelt lager den selv med rekeskall.
Aspargessuppe er den perfekte måten å bruke opp både skrell og endestykkene fra asparegesen. Med en liten skive røkelaks blir alle restene du har i kjøleskapet brukt opp til et nytt og deilig måltid.
Denne suppa er ganske så genial. Du kan ha den iskald på termos som midtpunkt i et piknikmåltid på stranden eller i parken. Men den duger også som varm på en kald vinterdag.
Caldeirada, de portugisiske fiskernes kraftige suppe, lages av løk, hvitløk, tomater, paprika og selvfølgelig hvitvin.