Ei god fiskesuppe gir mye varme. Her bruker vi sei, blåskjell og reker. Følg den enkle oppskriften og server med godt brød til.
Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne
Ei god fiskesuppe gir mye varme. Her bruker vi sei, blåskjell og reker. Følg den enkle oppskriften og server med godt brød til.
Seafood chowder er en tykk skalldyrsuppe med både blåskjell, hvit fisk og reker.
Denne fyldige og deilige suppen lager du med råvarer fra nærbutikken eller nærmeste grønnsaksutsalg. Du kan bruke hermetiske maiskolber.
Denne gryten er både rik på smak og næring, og vil passe godt på middagsbordet.
Denne suppen vil overraske gjestene dine. Rødbetesuppen skal nemlig serveres i et rundstykke. Her har du oppskriften.
Rødbete setter masse god smak. Derfor passer den veldig godt i supper. Denne oppskriften er absolutt et alternativ til middag. Skal du lage mat til mange er dette retten.
Paprikasuppe er krydret og varmende, og med denne søtlige sausen får det en ekstra piff.
Den russiske rødbetesuppen borsjtj er en skikkelig smaksbombe. Prøv den med rømme og piroger.
Ribolita betyr kokt på nytt, og er opprinnelig en bonderett fra Toscana, der daggammel grønnsakssuppe blir gitt nytt, forsterket liv. Vi tilsetter Chevre fra Haukeli.
En kyllingsuppe som sparker i fra med både ingefær, chili og hvitløk.
Denne oppskriften inviterer til å prøve seg fram med det du måtte ha i grønnsaksskuffen i kjøleskapet. I stedet for kjøttdeig kan du godt bruke rester etter middagen med kjøtt i går.
Kanskje bergensere vil fnyse når de ser denne oppskriftene. Det skal du ikke bry deg om for smaken er topp og du kan servere i løpet av 20 minutter.
Denne ramensuppen passer uansett sesong, men er ekstra deilig nå på høsten. Etter at du har smakt denne for første gang vil du få vann i munnen når du tenker på den igjen.
Lag en suppe slik de gjør det i Provence. Du kan ta noen snarveier ved å kjøpe buljong og du kan bytte ut høna med grillet kylling.
Denne deilig og fargerik suppen med grønnsaker og løk vil garantert bli tatt i mot som middag på en kald dag.
Denne suppen er god og mettende. Dessuten veldig enkel å lage. Server grovt brød ved siden av.
Potet- og purresuppe er herlig kosemat, og med skinke og ekstra grønnsaker metter det ekstra godt.
Raskt og enkelt lager du denne retten som nesten gjør seg selv. Du kan like gjerne servere den kald på varme sommerdager.
Det finnes knapt noen enklere måte å oppnå god smak på for med et tilnærmet nullbudsjett enn denne suppen. Poteter og løk er som kjent noe av det billigste som fås kjøpt.