Riktignok må du vente en time før du kan servere denne italienske suppen, men den lager seg selv. Den er både mettende og smaksrik.
Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne
Riktignok må du vente en time før du kan servere denne italienske suppen, men den lager seg selv. Den er både mettende og smaksrik.
Lettsaltet lammekjøtt gir en deilig smak på suppa sammen med rotgrønnsaker. Eller kanskje du har rester av salt eller røykt kjøtt du ønsker å bruke?
Dette er en klassisk italiensk suppe,nærmere bestemt fra Sicilia der du også får brukt gammelt brød. Smaker kjempegodt med pastaen til.
Denne suppen fra Portugal er det knyttet en legende til. Men den inneholder altså ikke stein, det er de røde bønnene som er symbolet.
Bouillabaisse er en fiskegryte som stammer fra området Provence i Frankrike. Her bruker vi steinbit og blåskjell og mange andre deilige ingredienser.
Trenger du en rask og næringsrik middag, har vi løsningen her. Denne herlige suppen har du servert i løpet av 20 minutter.
Med aromatiske krydder fra Schezuan provinsen i Kina og smaksrik høyrygg får du en nydelig nuddelsuppe med mørt kjøtt, herlig kraft og friske urter. Dette er en real smaksbombe av en suppe som virkelig varmer!
Zarzuela heter denne retten på spansk. Den inneholder både fisk og skalldyr og spises med ris til.
De små linsene er helt geniale til mange retter. Men kanskje ekstra gode i en suppe siden de skaper fylde og litt tyggemotstand samtidig som de i stor grad erstatter kjøtt. Denne oppskriften kan derfor lages uten kjøtt.
Denne retten har sitt opphav i La Mancha i Spania. Det får du merke når du skal bruke manchego-ost i en skål ved siden av.
Bruk gjerne skogssopp til denne retten, men sjaminjong fra butikken går også utmerket.
En velsmakende gazpacho starter med fantastiske tomater, så invester i noen ekstra gode til denne oppskriften.
Reker smaker perfekt oppi en smaksrik fiskesuppe som denne som får ekstra karakter fra safran.
Sodd er tradisjonskost så det holder. Og i disse retro- og bærekraftorienterte tider, kommer lapskaus og sodd opp som noe vi bør sette på menyen. Her er en oppskrift fra Wales.
Dette er en oppskrift fra 1700-tallet som er blitt modernisert med kalkun og er vel verdt å teste.
Blomkålsuppe er både rik på smak og en mettende middagsrett. Her gir vi den et lite ekstra piff. Du og dine blir garantert fornøyd.
Har du selvplukket sopp i skap eller fryser, kan du lage en herlig suppen. Du kan også bruke sjampinjong. Her er den enkle oppskriften.
Har du skall og rester etter reker, er denne oppskriften en super måte å få brukt dem på.