En skikkelig klassiker av en saus. Den er kremet og herlig smøraktig, og passer perfekt til grønnsaker, egg og fisk.
En skikkelig klassiker av en saus. Den er kremet og herlig smøraktig, og passer perfekt til grønnsaker, egg og fisk.
Blomkål sammen med hvitsaus og baconstrimlene gir deg et lett og sommerlig måltid på få minutter. Selvfølgelig kan du nyte denne retten hele året.
Appelsinsaus passer utmerket til en rekke retter. Blant annet til svinefilet. Enkelt og raskt å lage. Her er oppskriften du trenger.
Vaffeljernet kan du bruke til dette spennende tilbehøret. Her får revne poteter følge med en rømmesaus, wienerpølser eller røykelaks.
Lag en deilig marinade til grillspydet. Den gjør underverker med det ferdig grillede spydet nesten uansett hva du utstyrer det med.
Lag den den populære sausen. Passer veldig godt til grønnsaker, egg og fisk.
Du kan selvfølgelig kjøpe urtesmøret på supern. Når du nå ser hvor enkelt det er å lage det, er det akkurat det du kommer til å gjøre.
Det er veldig enkelt å lage potetmos. Den smaker mye bedre enn du får kjøpt i butikken. Her skal du ha i parmesan som gir enda bedre smak.
Denne potetmosen med gulrøtter og appelsin vil de alle like, selv de minste. Du lager den på 20 minutter.
Her er oppskriften som Trond Moi bruker når han skal lage potetmos med mandelpoteter.
Syltet sitron er obligatorisk for ethvert måltid fra den søtlige og østlige delen av Middelhavet. Mens den vanligvis tar fire uker å få ferdig, er denne klar på ett døgn.
Råstekte potetbåter er så godt at du må huske på å lage litt ekstra.
Ingen kjøpeprodukter kan hevde seg mot den hjemmelagede varianten av majones. Den holder seg lenge i kjøleskapet og du kan krydre den i utallige varianter.
Det å lage hjemmelagde pommes frites slik at de blir perfekte er ingen stor kunst. Her viser vi deg hvordan