Saltbakte løk er deilig til stekte kjøtt- og fiskeretter eller som en vegetarrett sammen med for eksempel ratatouille.
Saltbakte løk er deilig til stekte kjøtt- og fiskeretter eller som en vegetarrett sammen med for eksempel ratatouille.
Jalapeno-salsa lager du enkelt selv. Smaken overgår alt av det som finnes i glass.
Salsa verde smaker like godt til pasta eller gnocchi som til stekt eller kokt fisk samt kjøtt. Den ultimate dip-sausen.
Salsa er tilbehøret til taco og andre meksikanske retter. Her er den med avokado
En slik salsa hører hjemme på ethvert meksikansk måltid.
Denne salsaen er både sterk og god med både ancho og guajillo-chili.
Salsa er enkelt å lage selv. Her har du oppskriften på en skikkelig sterk en.
Her oppskriften på en salsa som ikke brenner på tunga. Server den til fredagstacoen sammen med nachos eller som tilbehør til pølser, og annen grillmat.
Salatdressing med valmuefrø er god til en frisk fruktsalat, over finhakket rødkål, avocado i skiver og grønne druer, eller en enkel grønn salat med grapefruktfileter.
Salata hara er en typisk arabisk siderett som serveres til kjøtt eller fisk. Hara betyr het, men den er ikke like sterk som eksempelvis harissa. Styrken er det du som avgjør.
Thousand Island er en klassiker blant dressinger som er lett å lage. Den passer til såvel salat, burger og reker.
Denne dressingen lager du på fem minutter. Passer til fisk, grillmat og eksempelvis pizza.
Lag en deilig rødvinsmarinade med denne enkle oppskriften. La kjøttet få bade i marinaden over natten, så kan du glede deg til et herlig måltid.
Det er mange varianter av rødvinsmarinader. I denne oppskriften bruker du laurbærblad, timian og hvitløk. Og husk det er viktig med olje.
Tcherveni Zvekla heter denne enkle, men svært så smakfulle rødbetsalaten på bulgarsk.