Rødbeter, også økologiske, er blitt veldig lette å finne i butikkenes grønnsakshyller. Og er perfekte å ty til nå på senvinteren.
Rødbeter, også økologiske, er blitt veldig lette å finne i butikkenes grønnsakshyller. Og er perfekte å ty til nå på senvinteren.
Dette er variant av pesto med litt andre smaker, men kan selvsagt brukes på akkurat samme måte som du vanligvis bruker pesto.
Ristet gresskar med salvie smaker deilig. Dessuten er retten veldig enkel og rask å lage.
Dette er en forenklet versjon av den klassiske marokkanske krydderblandingen.
Rabarbra kan brukes til pickles. Alene eller sammen med andre grønnsaker. Det er en fin måte å utnytte sensommerens rabarbra som er litt grovere.
Disse bakte tomatene passer perfekt sammen med lammekjøtt eller stekt fisk. Men kan også brukes på et koldtbord eller som en lett kveldsrett.
Det er med hvitløk du piffer opp potetmosen. Enkelt å lage og passer mye og mangt.
En smaksbombe av en potetsalat som garantert vil gjøre suksess. Søt honning og syrlig sennep sammen med sprøstekt bacon og poteter
Bruker du mandelpotet til mosen får den en flott farge. Også med hvitløk, smør og pepper som blir det ren luksus for en billig penge.
Lag potetmosen på nesten tradisjonelt vis. Men når du skreller poteten skal du vare på skrellet. Det skal du nemlig sprøsteke og legge på toppen.
Det er veldig enkelt å lage potetmos. Den smaker mye bedre enn du får kjøpt i butikken. Her skal du ha i parmesan som gir enda bedre smak.