Dip & kalde sauser

oppskrifter.webp
  • placeholder
    1 time

    En riktig deilig oppskrift får du her og navnet tilsier kommer den ikke til å brenne i munnen.

  • 15 minutter

    Denne lager du enkelt selv. Dessuten blir den mye bedre enn den du får kjøpt ferdig. Hvor sterkt den blir er avhengig av hvilken type chilisaus du bruker.

  • placeholder
    15 minutter

    Passer ypperlig til fisk og lyst kjøtt, som en bestanddel i en marinade eller som krydder/smakstilsetning i sauser/pasta/gryteretter.

  • 10 minutter

    Mange liker cajunsaus. Den lager du selv på 10 minutter hvis du følger denne oppskriften.

  • 15 minutter

    Denne britiske klassikeren er en fin måte å bruke opp hjemmelaget rispgele, og passer til både kalde eller varme kjøttretter.

  • 15 minutter

    Mangosalsa passer til mange retter der du vil at det skal smake litt hot som for eksempel kalkunfilet, kylling og taco.

  • 10 minutter

    Her er en enkel oppskrift til pekingandsaus som er en vri på hoi sin.

  • 15 minutter

  • placeholder
    5 minutter

  • placeholder
    5 minutter

  • 10 minutter

    Her er en enkel oppskrift på sennepssaus til gravlaks du ikke kan mislykkes med. Ferdig på 10 minutter.

  • 10 minutter

    Pebre er Chiles svar på salsa. Den brukes mye til stekt og grillet kjøtt og fisk. Ingrediensene er sterke små chilier, løk, hvitløk, tomat og koriander.

  • 45 minutter

    Lag en frisk og spennende eplechutney med honning, hvitløk, ingefærrot, karve og kanel. Eplechutney passer blant annet veldig godt til vilt.

  • 1 time

    Denne oppskriften på Tzatziki er veldig enkel å lage og samtidig tilsvarende deilig. Den passer veldig godt til både grillet kjøtt og fisk, og selvfølgelig på koldtbordet som dip.

  • 5 minutter

    Hjemmelaget myntechutney er forfriskende tilbehør som gjør måltidet ekstra godt.

  • placeholder
    5 minutter

  • placeholder
    15 minutter

    Slik lager du raskt og enkelt en deilig urtekrem.

  • placeholder
    25 minutter

    Denne grillsausen er full av smak og den lager du enkelt selv lage selv. Sausen holder seg godt i kjøleskapet og passer veldig godt til både marinade og grillsaus.

  • placeholder
  • 5 minutter

    Denne dipen kan brukes som saus til fisk eller kjøtt samt til grønnsaker.

Forsiden akkurat nå
Denne kaken vil skinne som sola på kakebordet
Ukens kake

Denne kaken vil skinne som sola på kakebordet

Vi er underernærte på sol, og ukens kake er en hyllest til all den gode solvarmen vi har i vente. En super kake å sette på kakebordet til sesongens store fester,

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Se alt det gode du kan lage med makrell
Guide
Oppskrifter makrell

Se alt det gode du kan lage med makrell

Denne råvaren som er blant de billigste i fiskedisken, er på sitt beste nå og kan trylles med på kjøkkenet. Her finner du mange fristende oppskrifter.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

By på en vårlig og veldig lettlaget pastarett
Dagens rett

By på en vårlig og veldig lettlaget pastarett

1. mai er for mange første vårdag. Med gode værmeldinger i vente, er det mange som vil tilbringe mest tid ute. Med denne pastaretten til middag, blir det tid til alt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

På 1. mai er det tradisjonsmat som gjelder
Dagens rett

På 1. mai er det tradisjonsmat som gjelder

Det er 1. mai, og en skinkestek med sprø svor og spennende tilbehør er dagen verdig.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Akkurat nå er det nok dette du har mest lyst på
Dagens rett
Reker med agurk og limemajones

Akkurat nå er det nok dette du har mest lyst på

Rekesmørbrød med hjemmelaget limemajones på grovbrød er den perfekte fredagssnack.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Pinot noir fra denne Burgund-utposten i 2022-årgang smaker knallgodt
+
Godbiter i pollisten

Pinot noir fra denne Burgund-utposten i 2022-årgang smaker knallgodt

Selv på regionalnivå er kvaliteten topp, og her får du sågar god valuta for pengene, noe som er sjeldent fra Burgund i dag.

Les hele saken