Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne
Lag en deilig rett med sopp. Den skal etter å ha fått følge av flere godsaker en kort tur i ovnen.
Dette er en veldig enkel og kjempegod omelett med grønnkål, kokte poteter og løk. Du serverer selvfølgelig brød til denne vegetarretten.
Baba Ganoush er en nydelig libanesisk auberginedip.
En lettlaget og smakfull kombinasjon av blansjert hjertesalat og den populære Green Goddess-dressing en. Bakte beter gir sødmefylt kontrast.
Råkost er kjapt å lage. Du kan lage den av bare gulrøtter eller blande inn revne rødbeter.
Den spanske nasjonalretten Gazpacho med opphav i Andalucia skal serveres kald. Her passer det ekstra godt med vannmelon i.
Nå er det tid for en deilig wok med sukkererter, nykål, vårløk, paprika og fersken. Dressingen løfter det hele med en frisk sursøt smak som passer veldig godt til grønnsakene.
Rødbetene fortjener å spille hovedrollen på tallerkenen. Den eneste ulempen med rødbeter er at du blir rød på fingrene. Men det løser du lett ved å bruke hansker når du skreller og skjærer i skiver.
At disse bollene er populære i Øst-Europa, er lett å forstå.
En deilig salat som du lager på maks 15 minutter
En deilig vegetarrett som får smaksløkene til å vibrere. Enkel å lage er den også.
dag gir vi deg en oppskrift med en internasjonal vri og masse smak.
Dette er en rett som du raskt lager i en wokpanne. Du vil helt sikkert lage den flere ganger etter å ha smakt resultatet.
En skikkelig smaksrik vegetarrett der gressløk, hvitløk og hveteris sammen med andre deilige ingredienser blir til deilige ruletter.
Her har tacomiddagen fått helt nytt innhold med grønnsaken bimi som er en mellomting mellom kinakål og brokkoli. En deilig vegetar-rett.
Det er utrolig mye du kan lage med en pakke linser, enten du velger de hurtigere, ferdigkokte eller setter av 20 minutter til kokingen. Med fetaost blir det en riktig så smaksrik rett.
Den pakistanske regionen Sindh er kjent for sin matkultur, denne spinat - og linsegryten er dessuten vegansk.
Denne indiske klassikeren kan også lages med hermetiske kikerter.
Auberginesaus heter baba ganoush i Midtøsten hvor den er en selvfølge på matbordet. Den fyldige sausen gir denne vegetarretten ekstra mye smak.