Ggulasj er den ungarske nasjonalretten. En smakfull og mettende hovedrett. Her som en vegetarett.
Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne
Ggulasj er den ungarske nasjonalretten. En smakfull og mettende hovedrett. Her som en vegetarett.
Denne veganske burgeren med revet squash og kikerter er smakt til med blant annet nellik og ingefær og masse annet godt. Her er oppskriften.
Du har kanskje en ostebit i kjøleskapet, en vårløk som har sett sine bedre dager, sprø sukkererter er supert og noen tomater gjør også susen i denne retten. Eller noen kjøttrester. Alt går i prinsippet.
Tre en rekke deilige grønnsaker på grillspyd og lag romescosaus til. Må du ha kjøtt, kan du spe på med litt spekeskinke..
Lag en eksotisk suppe. Denne oppskriften kalles persisk og er med linser og helt uten kjøtt. Du kommer garantert til å lage den flere ganger.
Vil du ha noe lett, godt og mettende skal du prøve Jamie Olivers spinatlinser. Den er garantert en suksess på middagsbordet.
Strata er en amerikansk ovnsrett som også er en super måte å få brukt brød- og grønnsakrester på.
Denne pizzaen smaker herlig. Det vil du oppleve etter å ha smakt den. Vi er overbevist om at det ikke blir siste gangen du serverer denne.
Søtpotet er for mange en ukjent grønnsak. Den er ypperlig å grille, og sammen med asparges blir det et deilig måltid på bare 15 minutter.
Både hvite og grønne asparges smaker godt på forsommeren. Denne retten kan du servere både som forrett og hovedrett.
Denne 80-talls klassikeren er supertrendy, og den perfekte måten og nyte sommerens grønne gaver.
Dette er garantert en rett som får bein å gå på. Den kan være en del av et koldtbord, serveres med spekemat eller kjøttrester, men duger også som en liten godbit når det måtte passe.
Fylt paprika smaker veldig godt. Du kan bruke dem som middagsrett og til både kjøtt og fisk. Passer også som en snacks.
Fylt paprika er en populær meksikansk rett. Her skal du gjøre som meksikanerne, fylle dem med bønner.
Lag en meksikansk gryterett med bønner og helt uten kjøtt. Du kommer garantert til å lage den flere ganger.
Denne squashgrateng er rask å lage og veldig smaksrik. Du kan også lage den som en vegetarrett.
Lag en litt annerledes pai med kålrot og snøfrisk. Smaker herlig. Her er oppskriften.
Ingen kan trylle med poteter og egg som spanjolene. Denne er avhengighetsskapende.
Gresskargryte med grove pølser, renskåret svine- eller kalvekjøtt skåret i terninger og masse annet godt gir deg en gryterett du kommer til å lage igjen.
Soppstuing er enkelt å lage og smaker så godt. Perfekt som tilbehør til kjøtt eller fisk, men smaker også godt med en skive brød til