Har du ris til overs etter en middag kan du raskt lage deg en deilig smårett. Legg til et par egg, litt ingefær og olje.
Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne
Har du ris til overs etter en middag kan du raskt lage deg en deilig smårett. Legg til et par egg, litt ingefær og olje.
Du kan selvsagt bruke annen type kjøtt. Den virkelige smaksforsterkeren her er den svarte bønne-sausen.
Wok er lettlaget, har mye smak og kan varieres med det du har i kjøleskapet. I denne oppskriften kan du bruke rester etter helgens rekefest.
Scampiene skal i wokpanna, og der skal de få følge med den deilige soppen shitake. Selvfølgelig mye annet snadder også.
Peanøtter, reker, søt soyasaus og litt til er det som skal til for å skape litt ekstra stas på kyllingfileten i denne woken.
Dette er en grillrett som både store og små vil sette pris på. Kalkunbrystet blir saftig og mørt.
Lag en soppgryte med sukkererter helt uten kjøtt. Du kommer garantert til å lage den flere ganger.
Teriyaki er en japansk tilberedningsmetode som inkluderer blant annet soyasaus og sukker/søt vin. Når du glaserer kjøtt (eller fisk) med denne marinaden, skjer det en karamelliseringsprosess under stekingen som gir en smak som du ikke vil være foruten.
En wokrett som dette er både karaktersterk og sunn.
Når wokretten både er fargerik og velsmakende blir både øyne og gane tilfredsstilt.
Til denne retten kan du fint bruke rester av pølser, og helst litt fete pølser.
Ishavsrøye trenger svært lite varmebehandling og er derfor velegnet til en wok med masse grønnsaker ideelt. Mye smak og lite tidsbruk.
Med kylling som ingrediens og en deilig saus lager du et lett wokmåltid som både frister og samtidig smaker veldig godt.
Med mager kylling som ingrediens lager du et lett wokmåltid som både frister og samtidig smaker veldig godt.
Makrell egen seg svært god i en wok når den får følge av rød currypasta.
Prøv denne oppskriften med renskåret lam, krydret med ingefær. Husk, du trenger liten steketid i woken. Legg lite i panna om gangen.
Bambusskudd og kylling sammen med masse deilige grønnsaker, står som basis for den smakfulle retten.
Wok med kyllingfilet og paprika i sweet'n sour-saus er en typisk kinesisk (kantonesisk) rett som spredte seg til USA allerede på 1700-tallet. Har du ikke wok, kan du bruke en panne som leder varme godt