Stekt ris er en rett som går igjen i de aller fleste asiatiske land sine kjøkken. Retten finnes i utallige utgaver. I dag er det Singapore-versjonen du bør prøve.
Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne
Stekt ris er en rett som går igjen i de aller fleste asiatiske land sine kjøkken. Retten finnes i utallige utgaver. I dag er det Singapore-versjonen du bør prøve.
På travle hverdager er denne woken med svinekjøtt , kinakål og paprika samt hjemmelaget woksaus et raskt alternativ.
Wok er lettlaget, har mye smak og kan varieres med det du har i kjøleskapet. I denne oppskriften kan du bruke rester etter helgens rekefest.
Pad thai er kanskje verdens beste stekte nudler. Kjapp og enkel hverdagsmat som er proppfull av smak og proteiner.
Svinekjøtt i sursøt saus er en kinesisk-indonesisk klassiker.
Til denne retten bruker du rester av pølser, kjøtt,mais og poteter fra helgen. Og piffer opp med litt ekstra oppi woken, Det blir mat for mons.
Finn frem woken og tryll frem denne lekre og smakfulle retten med kylling og grønnsaker og med hjemmelaget saus til.
En meget enkel og rask rett å tilberede. Smaken er uomtvistelig deilig.
Med kylling som ingrediens og en deilig saus lager du et lett wokmåltid som både frister og samtidig smaker veldig godt.
Denne potetretten er en spesialitet fra vestkysten av India.
Peanøtter, reker, søt soyasaus og litt til er det som skal til for å skape litt ekstra stas på kyllingfileten i denne woken.
Flerfarget pasta setter en ekstra spiss på pastamiddagen. Denne oppskriften er veldig enkel og lett å lage din egen vri på.
I denne woken får kyllingkjøttet selskap av spenstige grønnsaker og mange gode smaker fra bl.a. hvitløk og ingefær. Her serverer vi nudler til i stedet for ris.
En wokrett som dette er både karaktersterk og sunn.
Du kan selvsagt bruke annen type kjøtt. Den virkelige smaksforsterkeren her er den svarte bønne-sausen.