Men du kan ikke slappe helt av før stekingen er gjennomført og det med et våkent blikk.
For vil du ha en rå eller medium stekt biff, må du følge med på klokka (mobilen?) og gjerne gi biffen et lite trykk med fingeren (godt rengjort selvsagt). Er biffen veldig bløt, er den fortsatt rå, men den skal ikke være hard med mindre du vil ha et gjennomstekt stykke kjøtt. Så her må du følge med på flere ting samtidig. Trøsten er at prosessen tar bare noen få minutter.
Belønningen er et stykke saftig kjøtt som ikke trenger så mye tilbehør.
Noen nøyer seg med ketchup og båtpoteter eller pommes frites.
De lager du selvsagt selv.
Her er Hellstrøms oppskrift på ketchup
Pommes frites av en annen verden
Verdens beste ovnsstekte båtpoteter
Mens andre ikke kan spise biff uten bearnaise(saus) - som også er veldig rask å lage og lett å lykkes med om du følger oppskriften.
Bearnaisesaus lager du enkelt selv
Choronsaus er min favoritt siden den kombinerer ketchup og bearnaise.
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig