Du kan selvsagt bruke alle typer kjøtt - både svin, lam, storfe og kylling - og det å skjære det selv, er jo gjort på et øyeblikk. Men har du gått til innkjøp av en pakke strimlet svinekjøtt, ja, da vet du nmå hva du kan bruke den til.
Her bestiller du dagens rett som e-post - det er selvfølgelig gratis.
Hverdagsgryte med strimlet svinekjøtt
Antall porsjoner
Ingredienser
Fremgangsmåte
Stek løk og hvitløk i en stor gryte. Tilsett sjampinjong og paprika.
Ha i kjøttet og krydre med salt og pepper. Stek det til kjøttet har fått en fin stekeskorpe.
Tilsett buljong, crème fraîche og sennep og la det koke i 10 minutter.
Serveres med ris.
Tips: For en luksusvariant av denne gryten kan du tilsette skogsopp.
Sendt inn av Opplysningskontoret for egg og kjøtt
Foto: Mari Svenningsen
Drikke som passer til denne oppskriften
-
86 Poeng
Kinn Slåtteøl
Norge
Volum: 0.750 Pris: 94,90 Basisutvalget -
84 Poeng
Carussin Asinoi Barbera d'Asti 2016
Italia
Volum: 0.750 Pris: 148,00 Basisutvalget -
86 Poeng
Breuer Riesling Sauvage 2016
Tyskland
Volum: 0.750 Pris: 159,90 Bestillingsutvalget -
88 Poeng
J.B. Becker Wallufer Walkenberg Riesling Kabinett trocken Alte Reben 2014
Tyskland
Volum: 0.750 Pris: 299,00 Bestillingsutvalget