Slik blir kyllingfilet til en smaksrik gryterett
Det er ikke store innsatsen som kreves, men du blir rikelig belønnet. Med øl i gryta, må du kanskje ha øl i glasset. Men det er ikke nødvendig.
Les hele sakenVi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Det er ikke store innsatsen som kreves, men du blir rikelig belønnet. Med øl i gryta, må du kanskje ha øl i glasset. Men det er ikke nødvendig.
Les hele sakenChairo stew er en gryterett fra Bolivia som varmer og lyser godt opp i høstmørket. Og en fin rett å servere til sultne halloween-feirende.
Les hele sakenDe saftige og smakfulle kyllinglårene er ekstra velegnet som søndagsmiddag. Bare prøv denne oppskriften.
Les hele sakenDen har akkurat det vi trenger av kryddervarme denne kalde januarsøndagen.
Les hele sakenSquashen er ekstra fin å bruke nå som hovedingrediens i en rett som denne. Da trenger du ikke så veldig mye mer enn godt brød.
Les hele sakenDet er ikke hvilket som helst paprikapulver som brukes i denne retten.
Les hele sakenDe ekstra fargesterke gresskarene som brukes i India blir en fryd for øyet i form av denne tykke suppegryten som altså er helt vegetarisk og ganske hot.
Les hele sakenDet er cashewnøttene som sørger for eksklusiviteten, men siden de utgjør selve basen i denne retten, er den ikke dyrere enn at den funker midt i uka.
Les hele sakenI dagens oppskrift får kyllingfileten internasjonalt følge og et herlig kick fra chili. Pass på å lage ekstra stor porsjon.
Les hele sakenLammekjøtt som får putre lenge i gryta med rødvin og andre godsaker er et veldig godt alternativ til lammestek.
Les hele sakenDen lager du altså fra bunnen av og det på bare en halvtime. For godt til å være sant, tenker du kanskje? Neida, bare se her.
Les hele sakenNår det er kalv som er hovedingrediensen, blir denne enkle retten svært så feststemt.
Les hele sakenFinnbiff eller reinskav er en lett tilgjengelig råvare som alle er sikret suksess med. Perfekt til å markere samenes festdag på.
Les hele sakenElgkjøtt er perfekt som grytebase. Denne oppskriften er både rask og enkel, men ikke mindre velsmakende av den grunn.
Les hele sakenDenne sjømannsgryta er herlig rustikk og veldig smaksrik. Det blir slåsskamp også om restene. Her er oppskriften du må prøve.
Les hele sakenDen er nemlig både krydret og fyldig og med eksotiske toner. Den gir deg derfor en litt annen julefølelse.
Les hele sakenRetter som passer seg selv er perfekt til helgemiddagen. Denne oppskriften er en av de mer smaksrike.
Les hele sakenDen har mange ingredienser men er likevel veldig lett å lage. Du blir rikelig belønnet, også fordi du byr på en helt kjøttfri middag.
Les hele sakenGrovkvernet elgkjøtt er basisen i denne lettlagete kjøttgryten.
Les hele sakenDenne oppskriften blir fort familiens store favoritt. Kikerter og kylling er en super kombinasjon.
Les hele sakenDu kan lage indiskinspirert mat enkelt hjemme selv med denne oppskriften. Halvfabrikata eller laget fra bunnen av - du avgjør.
Les hele sakenDenne gryteretten er perfekt på en februarsøndag. Den lager seg selv og varmer godt.
Les hele sakenNå er det riktignok ikke bare kål i denne gryta, men også kjøtt og sopp. Fordelen ved siden at den smaker vidunderlig, er at den lager seg selv på ovnen mens du nyter påskeferien.
Les hele sakenFor å høste og dyrke villris er en tradisjon som europeerne lærte av de amerikanske urinnvånerne.
Les hele sakenHer skal nemlig alt godgjøre seg sammen i en liten time til en rett som både cowboys og cowgirls vil like.
Les hele sakenMeksikanskinspirert må ikke betyr taco. Denne oppskriften er dessuten veldig rask å lage. Perfekt på en fredag.
Les hele sakenKaninkjøtt er ikke lett å få tak i, men om ingen etterspør er det heller ingen som satser. Bondens Marked er løsningen. Denne oppskriften er en god begynnelse og kjøp inn nok for kommende store matopplevelser.
Les hele sakenDenne gryteretten fikser seg selv mens du gjør andre ting. Du blir rikelig belønnet med smak i etterkant.
Les hele sakenDenne indiske lammeretten setter fart på smaksløkene. Ved å holde tilbake på chilien, får du en rett som er svært krydret, men ikke fullt så sterk.
Les hele sakenHva er mer passende matfølge til saftige sambarytmer enn en brasiliansk klippfiskgryte? Som drikke satser vi på noen ukompliserte men velegnete typer, for når det er karneval, er kostymene og musikken viktigst. Olé!
Les hele sakenDu står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.
Les hele saken
Er dere en større gruppe som ønsker en privat og skreddersydd vinsmaking? Da må du se hit!
Les hele saken
Bli med på vinmesse med topprodusenter fra Champagne, Tyskland, Italia og mye mer. Du får mulighetene til å smake flere hundre viner fra flere forskjellige land og i mange forskjellige stiler.
Les hele saken
Lær mer om verdens beste musserende viner og smak 9 elegante champagner med vår egen vinekspert Marte Øyen Nordahl
Les hele saken
Er du nysgjerrig på hva som faktisk er forskjellen på musserende viner? Denne ettermiddagen får du muligheten til å smake 6 ulike musserende viner. En perfekt vinsmaking for vennegjengen!
Les hele saken
Engelske viner er noe av det aller heteste på vinfronten, og ikke uten grunn. Denne kvelden blir det både lekre bobler og stille viner i glasset med selveste Master of Wine, Sebastian Bredal.
Les hele saken
Lær det grunnleggende om rødvin og smak deg gjennom åtte ulike viner. Kurset passer for nybegynnere og krever ingen forkunnskaper. Dette er tredje og siste kurset i vår kursserie «Lær mer om vin».
Les hele saken
Den 05. november får du servert spennende historier og 7 viner fra den norske vinimportøren og vinmakeren som har fått høyest mulig utmerkelse i Italia.
Les hele saken
For noen viner er det ikke bare snakk om et sterkt renomme. Men - det blir nok bare med den ene smaken, for prisene er svært høye og volumene ørsmå. Trøsten er at det er masse annet godt nytt rødt i november.
Champagneregionen virker ustoppelig når det kommer til å produsere nye talenter. Som tar druene i egne hender og skaper mirakuløse viner. De gode gamle holder også koken.
Vi snakker om Baden i Tyskland og Jura i Frankrike som en utfordrer til salige Burgund, og øyer langt ute i havet samt Sør-Afrika som utfordrer Europas klassiske vinregioner. Vinverdenen er i endring.
Her finner du både Sassicaia, Biondi-Santi og Soldera Case Basse samt noen andre utenfor allfarvei-italienere.
Cantillon er for mange det ypperste av belgisk surøl, som rives ut av hyllene når de først kommer dit.
For noen viner er det ikke bare snakk om et sterkt renomme. Men - det blir nok bare med den ene smaken, for prisene er svært høye og volumene ørsmå. Trøsten er at det er masse annet godt nytt rødt i november.
Les hele sakenChampagneregionen virker ustoppelig når det kommer til å produsere nye talenter. Som tar druene i egne hender og skaper mirakuløse viner. De gode gamle holder også koken.
Les hele sakenDenne sørafrikanske hvitvinen har fått mye uønsket oppmerksomhet – men nå er kritikken stilnet – og vinen er et like godt kjøp som alltid.
Les hele sakenDenne oppskriften er en super måte å bruke over brødet som ingen vil spise lenger, eller grønnsaksrestene etter søndagsmiddagen.
Les hele sakenVi snakker om Baden i Tyskland og Jura i Frankrike som en utfordrer til salige Burgund, og øyer langt ute i havet samt Sør-Afrika som utfordrer Europas klassiske vinregioner. Vinverdenen er i endring.
Les hele saken