Det finnes knapt den som ikke liker en eller annen form for pasta, og det finnes utallige varianter av den. I denne pastaretten er det makaroni av typen penne som er brukt. Men har du ikke det i skapet, kan du velge noe annet. Båndspagetti av en eller annen sort er selvsagt også helt fint.
Her kan du studere alle de ulike pastatypene som finnes
Få gratis dagens rett som nyhetsbrev
Kjøttboller med chili og pasta
Antall porsjoner
Tilberedningstid
Ingredienser
Fremgangsmåte
Bland krydder og sitronskall godt inn i kjøttdeigen sammen med egget.
Kok pasta i urtebuljong og tilsett brokkoli i buketter de tre siste minuttene av koketiden.
Sil av vannet, tilsett sitronsaft og olje, nykvernet pepper og kjøttbollene med chili.
Server med brød, en god salat og gjerne litt revet parmesan.
Se Apéritifs store pastaguide her
Her finner du mange oppskrifter med kjøttboller
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Sendt inn av Matprat.no
Foto: Matprat/Studio Dreyer-Hensley