Rosenkål i pastaretten er ikke akkurat vanlig og i hvert fall ikke spansk. Men det gir den ekstra metthetsfølelse. Også fordi mengden spekepølse, i dette tilfellet chorizo, må holdes nede i en slik rett.
Her er det brukt spagetti, men alle typer pasta passer. Etter humør og tilgang. Trenger du ideer, eller har du gått deg vill i alle de forskjellige pastatypene som finnes og hva de brukes til? Fortvil ikke - alt du ønsker å vite om pasta finner du her hos Apéritif.
Denne og mange andre oppskrifter kan du legge inn i din egen oppskriftsamling - les mer her
Pasta med rosenkål, cherrytomat og chorizo

Fremgangsmåte
- Kok opp rikelig med saltet vann.
- Legg i pastaen sammen med renset rosenkål og kok pastaen etter anvisning på pakken (sammen med rosenkålen). Sil kokevannet fra.
- Skjær pølsen i terninger eller strimler og bland dem sammen med pasta og rosenkål.
- Bland inn tomater og olje, smak til med salt, pepper og kajennepepper og la retten bli gjennomvarm.
- Dryss over hakket frisk basilikum og høvlet parmesan.
- Retten er god alene, men du kan også servere litt godt brød ved siden av.
Tips: Du kan godt bruke en god spekeskinke i denne retten i stedet for chorizoen
Her finner du flere deilige pastaretter
Apéritifs store pastaguide - her finner du alt om pasta
Her får du svært så praktiske kokketips
Drikke som passer til denne oppskriften
-
ItaliaVolum: 0.75 l Pris: 369.00 kr Bestillingsutvalget89 POENG
-
89 POENG
-
86 POENG
-
85 POENG
-
84 POENG