Slik setter du sammen et fristende koldtbord til nasjonaldagen

Oppskrifter til 17. mai

(wmaster890)

Grillspyd får bein å gå på

 

Kyllingspyd med mangoglaze

Antall porsjoner

6

Tilberedningstid

30 minutter

Ingredienser

1.5 kg
småpoteter
Tilbehør:

Fremgangsmåte

Legg grillspydene i vann om de er av tre, mens du klargjør de andre ingrediensene:

Del kyllingfiletene i tre på langs. Tre dem på spydene.

Bland sammen alle ingrediensene til mangoglazen . Pensle over kyllingspydene.

Stek dem raskt på hver side i litt smør eller olje på middels varme og etterstek noen minutter i stekeovn ved 180 °C.

Tips:
Du kan godt klargjøre disse kyllingspydene dagen før. Da stekes de raskt i en panne, avkjøles og varmes opp i ovn/grill rett før servering.

Poteter:
Ha potetene i en kjele og hell kokende vann over potetene så det så vidt dekker. Dryss over havsalt.
 

Kok potetene møre uten lokk. Saltet vil da feste seg rundt potetene. 

Server kyllingspydene med poteter, urtedressingen, søt chilisaus, aioli og kremet fruktsalat.

Her finner du flere oppskrifter med kyllingspyd

Og her finner du mange retter som passer utmerket på koldtbordet

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne

Her får du svært så praktiske kokketips

Få dagens rett som nyhetsbrev

 

Sendt inn av

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen