Dagens rett

Grillet torsk med eksotisk salsa og couscous

Grillet fisk er ikke å forakte som vårlig middagsmat, spesielt i disse tider hvor vi i stadig større grad kan forvente oss å få besøk av den skinnende varme sola. Både rødvin og hvitvin passer godt til denne retten, så dine preferanser avgjør vinvalget.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Grillet torsk med eksotisk salsa og couscous

Fremgangsmåte

Bland ingrediensene til salsaen og la den stå i kjøleskapet til den skal serveres.

Skrap skinnet på torsken, skyll og tørk den og del den i serveringsstykker. Dryss salt og pepper på filetsiden og stek den i smør eller olje med skinnsiden ned. Stek til skinnet er brunt, snu den og stek et par minutter på filetsiden.

Kok opp fiskebuljong, tilsett couscous og finhakket chili og la den svelle som angitt på pakningen. Rør inn smør og smak til med salt.

Sendt inn av

Foto: Per Alfsen

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Forsiden akkurat nå

Til toppen