Grillet torsk med eksotisk salsa og couscous
Fremgangsmåte
Bland ingrediensene til salsaen og la den stå i kjøleskapet til den skal serveres.
Skrap skinnet på torsken, skyll og tørk den og del den i serveringsstykker. Dryss salt og pepper på filetsiden og stek den i smør eller olje med skinnsiden ned. Stek til skinnet er brunt, snu den og stek et par minutter på filetsiden.
Kok opp fiskebuljong, tilsett couscous og finhakket chili og la den svelle som angitt på pakningen. Rør inn smør og smak til med salt.
Tom for torskeideer? Her er de beste oppskriftene
Her finner du mange flere oppskrifter med skrei og torsk
Her finner du mange oppskrifter med torsk
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Drikke som passer til denne oppskriften
-
84 POENG
-
79 POENG
-
77 POENG