Kom deg inn fra kulden og disk opp med denne enkle og herlige fristelsen.
Under oppskriftene finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.
Grønnsaksuppe med fine kyllingboller
Antall porsjoner
4
Ingredienser
400
g
1
stk
1
båt
1
ts
1
stk
2
l
4
stk
4
stk
0.5
stk
0.5
stk
0.25
stk
4
stk
Fremgangsmåte
Rør inn egget i kyllingkjøttdeigen og tilsett hakket hvitløk, persille og krydder.
Kok opp vann og buljong og tilsett de oppdelte suppegrønnsaker. Kok grønnsakene knapt møre. Trekk kjelen tilside.
Form kyllingfarsen til små boller og slipp dem opp i suppen etter hvert. Sett kjelen tilbake på platen og la kyllingbollene trekke 5-10 minutter til de er gjennomkokte.
Dryss over litt hakket grønt før servering. Server godt brød til.
Sendt inn av Matprat.no
Foto: Astrid Hals
Drikke som passer til denne oppskriften

I Min Kokebok kan du lagre og ha tilgang til oppskriftene dine uansett hvor du befinner deg.
Her
kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Registrerte brukere logger inn
her
.
Dagens rett på MMS og WAP

Les Dagens rett på MMS
Send
DAGENS
til
2004
, og du mottar Dagens rett som MMS fra mandag til fredag.
Les mer her
(klikk)
Les Dagens rett på WAP
Send
MAT
til
2244
, og du kan lese Apéritif på mobilen med WAP.
Les mer her
(klikk)