Grønnsaksuppe med fine kyllingboller
Foto: Silvia Jansen

Grønnsaksuppe med fine kyllingboller

Grønnsaksuppe med kjøttboller laget av kyllingkjøttdeig er enkel å lage og smaker veldig godt.

Fremgangsmåte

  1. Rør inn egget i kyllingkjøttdeigen og tilsett hakket hvitløk, persille, basilikum og krydder.
  2. Kok opp kraft eller vann og buljongterning, laurbærblad og tilsett de oppdelte suppegrønnsaker.
  3. Kok grønnsakene knapt møre. Trekk kjelen til side.
  4. Form kyllingfarsen til små boller og slipp dem opp i suppen etter hvert.
  5. Sett kjelen tilbake på platen og la kyllingbollene trekke 5-6 minutter til de er gjennomkokte.
  6. Dryss over litt hakket grønt før servering. Server godt brød til.

Sendt inn av Aperitif.no

Drikke som passer til denne oppskriften

Forsiden akkurat nå
Det er fortsatt mulig å få solid chardonnayvaluta fra Burgund
+
Godbiter i pollisten

Det er fortsatt mulig å få solid chardonnayvaluta fra Burgund

Denne produsenten lager vinene etter alle kunstens regler, og det kjennes på smaken.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Nordmenn elsker gresk (hvit)vin, prøv disse nyhetene
+
Ukens vin

Nordmenn elsker gresk (hvit)vin, prøv disse nyhetene

Gjør en gresk vri på 1. mai-helgen i år, fr den ene kan du plukke med deg allerede i dag i de fleste polutsalg.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Møt Englands fremste stjernevinmaker som kan mer enn musserende vin
+
Godbiter i pollisten

Forsiden akkurat nå - 4

To supre viner i basis fra denne superkvinnen
+
Ukens vin

To supre viner i basis fra denne superkvinnen

Julia Kemper har satt ettertrykkelig spor etter seg i basishylla med stadig nye viner i klassen klar adresse og veldig god valuta for pengene.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Denne festkaken lager du på et blunk
Ukens kake

Denne festkaken lager du på et blunk

Noen ganger kommer festen litt brått på. Da skal du prøve denne oppskriften.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Med helstekt kylling blir det alltid god stemning rundt bordet
Dagens rett

Med helstekt kylling blir det alltid god stemning rundt bordet

Helstekt kylling er en skikkelig festrett, og sausen lager seg nesten helt selv under stekingen.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her