Honningglasert lammeribbe
Antall porsjoner
Tilberedningstid
Ingredienser
Fremgangsmåte
Sag gjerne beina på ribba slik at den blir lettere å skjære opp etter steking. Fjern overflødig fett. Legg den i en ildfast form.
Sett ovnen på 175 grader.
Bland sammen honning, soyasaus, finhakket hvitløk og chili. Legg ribba i en ildfast form, og pensle dette på ribba. Strø på salt og pepper, og dekk den med aluminiumsfolie.
Sett ribba i ovnen ved 175 grader i ca. 45 minutter. Ta av aluminiumsfolien, pensle en gang til og stek videre i ca. 45 minutter.
Skru opp varmen til 225 grader, pensle på nytt og stek i ytterligere 15 minutter. Du kan også sette den under grillen noen få minutter for å få sprø overflate.
Her kan du se hvilke deler av lammet som passer til hvilke retter
Mange herlige oppskrifter med lam
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Sendt inn av Opplysningskontoret for egg og kjøtt
Foto: Alf Børjesson
Drikke som passer til denne oppskriften

