Honningglasert lammeribbe
Antall porsjoner
Tilberedningstid
Ingredienser
Fremgangsmåte
Sag gjerne beina på ribba slik at den blir lettere å skjære opp etter steking. Fjern overflødig fett. Legg den i en ildfast form.
Sett ovnen på 175 grader.
Bland sammen honning, soyasaus, finhakket hvitløk og chili. Legg ribba i en ildfast form, og pensle dette på ribba. Strø på salt og pepper, og dekk den med aluminiumsfolie.
Sett ribba i ovnen ved 175 grader i ca. 45 minutter. Ta av aluminiumsfolien, pensle en gang til og stek videre i ca. 45 minutter.
Skru opp varmen til 225 grader, pensle på nytt og stek i ytterligere 15 minutter. Du kan også sette den under grillen noen få minutter for å få sprø overflate.
Her kan du se hvilke deler av lammet som passer til hvilke retter
Mange herlige oppskrifter med lam
Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne
Her får du vært så praktiske kokketips
Få dagens rett som nyhetsbrev
Sendt inn av Opplysningskontoret for egg og kjøtt
Foto: Alf Børjesson
Drikke som passer til denne oppskriften

