Dagens rett

Kremet grønnsaksuppe med blomkål

Høsten er definitivt kommet for å bli, og snart er det vel vinter også. Varme middager er igjen en nærliggende tanke nå som den varme sommeren er over. Vi anbefaler primært vann eller øl til denne retten, men har også tatt med et vinforslag. Oppskriften kan meget vel anvendes flere ganger, så det er bare å legge den inn i din egen kokebok på nettet.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Kremet grønnsaksuppe med blomkål

Antall porsjoner

4

Ingredienser

2 stk
1 stk
0.5 stk
1 stk
2 stk
terninger kjøttsuppe
2 ss
creme fraiche

Fremgangsmåte

Kok opp vann og kjøttsuppeterninger. Kutt grønnsakene i terninger. Sett kniven i foodprosessoren, og kjør alle grønnsakene til de er findelt. Ha massen i kjøttsuppen og la det koke 6-8 min.

Ha grønnsakene og noe av væsken tilbake i foodprosessoren sammen med creme fraiche og kjør suppen til den er helt glatt. Bland i resten av væsken og server med en persilledryss.

Sendt inn av

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Her finner du andre flotte suppeoppskrifter

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs nye tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.

Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Forsiden akkurat nå

Til toppen