Kveitesuppe

Kveite er en flott råvare og kan tilberedes på mange forskjellige måter. Den kan både stekes, grilles, kokes og tilberedes i ovn. I dag er den ingrediens i en deilig fiskesuppe. Og til den serveres en frisk fransk hvitvin av det absolutt bedre slaget.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Kveitesuppe

Antall porsjoner

4

Tilberedningstid

30 minutter

Ingredienser

0.5 stk
1 stk
1.5 l

Fremgangsmåte

Rens grønnsakene og skjær dem i strimler. Kok kveitehodet opp, skum godt og la det trekke ca 20 minutter. Ta hodet forsiktig opp og plukk løs fiskekjøttet. Skjær kveitefileten i biter og la disse trekke i fiskekrafta, tak dem opp. Sil krafta. Kok grønnsakene så vidt møre i fiskekrafta, ta de så opp. Visp inn fløte og rømme i krafta og smak godt til.

Se flere lekre fiskesupper her

Forny din suppemeny med disse oppskriftene

9 lettlagete supper å ta med på tur

Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig

Få dagens rett som nyhetsbrev

 

Sendt inn av

Foto: Alf Börjesson

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs nye tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen