Dagens rett

Kylling Cordon Bleu

Kyllingfilet står på dagens meny. Kylling og ost er ikke kun en lekker kombinasjon - det er dessuten en utrolig lettlaget rett som de fleste av oss, store som små, gjerne nyter med stort velbehag midt i uken. Og ellers, selvfølgelig. Imidlertid er vinforslagene forbeholdt de største av oss.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Kylling Cordon Bleu

Fremgangsmåte

Bank filetene litt ut. Legg først ost, så skinke og ost igjen på to av filetene. Legg de andre to over. Visp egget lett sammen. Vend kyllingstykkene først i egg og deretter i strøkavring tilsatt salt og pepper. La kjøttet hvile noen minutter før det stekes.

Skjær grønnsakene i tynne strimler, omtrent som fyrstikker. Bruk gjerne en ostehøvel som hjelpemiddel. Fres grønnsakene i smør.

Stek kjøttet i 5-6 minutter på hver side i en stekepanne på forholdsvis svak varme. Kok pannen ut med litt buljong og bruk det som sjy til kjøttet. Kokte poteter ved siden av smaker alltid godt.

Sendt inn av

Foto: Lisa Westgaard

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs nye tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.

Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Forsiden akkurat nå

Til toppen