Kyllingfilet med Jarlsberg og soltørkede tomater

Fremgangsmåte
- Skjær et dypt snitt i hver kyllingfilet og dryss i salt og pepper.
- Strimle tomatene og fordel dem i lommene sammen med basilikum og Jarlsbergost. Fest lommene sammen med tannstikkere eller surr med bomullshyssing.
- Legg filetene i ildfast fat, dryss på litt salt og pepper og stek dem midt i ovnen ved 220 grader i ca. 15 minutter.
- Dryss på revet ost og stek kyllingfiletene videre i ca. 5 minutter, eller til de er gjennomstekte.
- Pynt med friske basilikumblader.
- Råstekte poteter og salat er godt til.
Tips: Når du steker kyllingbryst, er det lurt å bruke steketermometer og måle kjernetemperaturen. Temperaturen bør ligge på 70-72 grader, men ikke mer. Jo varmere kjernetemperatur, desto tørrere vil kyllingbrystet oppleves.
Her finner du veldig mange oppskrifter med kyllingfilet
De beste oppskriftene med kylling finner du her
Drikke som passer til denne oppskriften
-
89 POENG
-
89 POENG
-
89 POENG
-
88 POENG
-
TysklandVolum: 0.75 l Pris: 349.90 kr Bestillingsutvalget88 POENG