Laks med skogsopp og egg
Antall porsjoner
Tilberedningstid
Ingredienser
Fremgangsmåte
Renskjær laks og napp ut beina. Strø over salt og pepper.
Stek laksen 3-4 min på skinnsiden. Strø finhakket estragon over pannen. Tilsett en klatt med smør og snu fiskestykkene. La fisken trekke ferdig i pannen.
Kok aspargesbønner møre i lettsaltet vann. Avkjøl i isvann. Rens kantareller og stek dem myke i smør.
Ha i aspargesbønner, rødløk og soyasaus. Varm alt.
Servér med en rå eggeplomme. Den kan erstattes med hollandaisesaus .
Her er mange flotte oppskrifter med kantareller
Se alle våre gode oppskrifter med sopp
Er du i tvil, les våre tips om soppsanking her
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Sendt inn av Inkognito
Drikke som passer til denne oppskriften
-
89 Poeng
E. Michel Premier Cru Extra Brut
Frankrike
Volum: 0.750 Pris: 359,90 Basisutvalget -
94 Poeng
Bruno Paillard Blancs de Blanc 2012
Frankrike
Volum: 0.750 Pris: 1 088,80 Bestillingsutvalget -
91 Poeng
VanderGhinste Roodbruin
Belgia
Volum: 0.250 Pris: 38,90 Bestillingsutvalget -
91 Poeng
A.D. Coutelas Elixir Rosé Brut
Frankrike
Volum: 0.750 Pris: 529,00 Bestillingsutvalget