Laksesuppe
Antall porsjoner
Ingredienser
Fremgangsmåte
Rens og finstrimle grønnsakene. Fres først sellerirot og gulrot i smør i en gryte, ca. 3 min. Legg i oppskåret fennikel og fres ytterligere noen minutter. Tilsett buljongterninger, evt. vin, fløte og hakkede tomater. La det koke ca. 10 minutter til grønnsakene er myke. Smak til med salt og kajennepepper.
Rør ut maisenna i litt kaldt vann. Visp det ned i suppen og la det koke opp. Skjær fisken i ca. 2 cm tykke terninger og ha dem i suppen La dem trekke ca. 5 minutter.
Hell suppen i tallerkener og dryss over hakket dill ved servering.
Sendt inn av TINE Kjøkken
Foto: Astrid Hals
Drikke som passer til denne oppskriften
Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.