Pasta er raskt å lage, kan varieres i det uendelige og smaker like fantastisk hver gang. Ikke rart det er en favoritt hos både store og små. Hvis det er mange små rundt middagsbordet, kan du sikkert redusere chilibruken i denne oppskriften litt.
Dagens rett
Denne pastaretten sparker skikkelig fra
Tynne pastabånd med reker og chili. Så enkel og så god er denne pastaoppskriften.
Redaksjonen
24 September 2015 - 01:05
Her registrerer du deg for å få dagens rett som e-post - det er selvfølgelig gratis.
Linguini med reker i chili
Fremgangsmåte
- Kok pastaen etter anvisningen på pakken.
- Varm oljen i en panne og fres chilipepper, hvitløk og ingefær i 3 - 4 minutter. Bruk middels varme så krydderet ikke blir brent.
- Ta stekepannen av varmen og vend inn rekene. Sil kokevannet fra pastaen og rør inn rekene med den krydrete oljen.
- Server pastaen varm med godt brød til, eventuelt også en skål med revet parmesan.
Tips:
Linguini er smal båndspagetti som passer godt som en smårett. Dersom du ikke finner linguini, kan du benytte spagetti eller tagliatelle.
Drikke som passer til denne oppskriften
-
87 POENG
-
85 POENG
-
85 POENG
-
82 POENG
-
80 POENG
Forsiden akkurat nå