Guide
Oppskrifter elg

Elgschnitzel med fersk pasta

Fremgangsmåte
- Del ytrefileten i biffer, og bank dem flatt ut til omtrent dobbelt størrelse med en biffbanker. Det går også an å bruke en knyttet hånd, eller bredsiden på en stor kniv til bankingen.
- Legg spekeskinke, ost og persille på halvparten av biffskiven. Brett den andre halvdelen over.
- Bland sammen hvetemel, salt og pepper. Vend kjøttet i melblandingen, og stek schnitzlene på middels varme i 2-3 minutter på hver side.
- Rens gulrot og purre, og skjær gulrot med en ostehøvel på langs. Del purre i lange strimler, og kok grønnsakene med pastaen.
- Sil av vannet, ha i smør og persille. Stek soppen og ha på salt og pepper.
- Server de fylte elgschnitzlene med fersk pasta, grønnsaker og sopp.
- Tips: Prøv gjerne å panere scnitzelen ved å blande brødsmuler med revet parmesan og krydre med salt og pepper.
- Pisk sammen ett egg og vend schnitzlene i eggeblandingen etter at de er vendt i melblandingen. Dekk så schnitzlene med brød og parmesanblandingen og stek som angitt over.
Her finner du oppskrift på schnitzler
Her finner du mange oppskrifter med elg
Bli abonnent på aperitif + og oppnå store fordeler samtidig som rabatter på alle våre kurs
Drikke som passer til denne oppskriften
-
91 POENG
-
91 POENG
-
90 POENG
-
90 POENG
-
89 POENG
-
89 POENG
-
88 POENG
-
88 POENG
Forsiden akkurat nå