Guide
Oppskrifter elg

Elgburger med grønnsaker og tyttebær

Fremgangsmåte
- Elgburger:
- Bland kvernet elgkjøtt med salt, pepper, einebær, løk og kesam.
- Form til store burgere. Stek dem i smør i teflonpanne i ca 4 min på hver side.
- La de steke videre i en ildfast form i stekovnen i 10 min.
- Grønnsaker:
- Skjær aubergine, traktkantarell, soltørka tomater, persillerot og aspargesbønner i passe biter (fingertykkee staver).
- Stek de så på høy varme i litt nøytral olje i panne i 4 min.
- Skjær 4 grove brødblingser. Legg den ene under burgeren og den andre på toppen av burgeren.
- Bland tyttebærsyltetøy og cottage cheese sammen, legg det på burgeren og server.
Tips: Viltkjøtt er veldig magert, og det kan derfor være lurt å spe ut det kvernete viltkjøttet med halvparten mengde kjøttdeig av svin.
Her finner du mange oppskrifter med elg
Her finner du deilige retter med vilt
Bli abonnent på aperitif + og oppnå store fordeler samtidig som rabatter på alle våre kurs
Drikke som passer til denne oppskriften
-
92 POENG
-
90 POENG
-
90 POENG
-
89 POENG
-
88 POENG
-
87 POENG
Forsiden akkurat nå