Guide
                                                                            Oppskrifter elg
                Elgburger med grønnsaker og tyttebær
                Fremgangsmåte
- Elgburger:
 - Bland kvernet elgkjøtt med salt, pepper, einebær, løk og kesam.
 - Form til store burgere. Stek dem i smør i teflonpanne i ca 4 min på hver side.
 - La de steke videre i en ildfast form i stekovnen i 10 min.
 - Grønnsaker:
 - Skjær aubergine, traktkantarell, soltørka tomater, persillerot og aspargesbønner i passe biter (fingertykkee staver).
 - Stek de så på høy varme i litt nøytral olje i panne i 4 min.
 - Skjær 4 grove brødblingser. Legg den ene under burgeren og den andre på toppen av burgeren.
 - Bland tyttebærsyltetøy og cottage cheese sammen, legg det på burgeren og server.
 
Tips: Viltkjøtt er veldig magert, og det kan derfor være lurt å spe ut det kvernete viltkjøttet med halvparten mengde kjøttdeig av svin.
Her finner du mange oppskrifter med elg
Her finner du deilige retter med vilt
Bli abonnent på aperitif + og oppnå store fordeler samtidig som rabatter på alle våre kurs
Drikke som passer til denne oppskriften
- 
                    
                    92 POENG
 - 
                    
                    90 POENG
 - 
                    
                    90 POENG
 - 
                    
                    89 POENG
 - 
                    
                    88 POENG
 - 
                    
                    87 POENG
 
Forsiden akkurat nå