Dagens rett

Ørretfilet med couscous

Grill i går, og kanskje i dag også? Vi lar det bli opp til deg å velge metode for tilbredning av dagens middagstips. Til denne retten kan du, dersom du følger vårt forslag, bli kjent med en flott hvitvin fra Bordeaux. Smaklig måltid!

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Ørretfilet med couscous

Fremgangsmåte

Kok opp vannet og rør i couscous-grynene. La det stå og svelle i 5 minutter. Tilsett olivenoljen og litt salt og pepper.

Fres finhakket løk og hvitløk i smøret, tilsett hønsebuljong, spinaten og fløten og la det koke opp. Bland i couscous-grynene.

Dryss salt og pepper på ørretfiletene og drypp sitronsaft over. Stek dem i smør til de har skiftet farge helt gjennom. Legg fiskestykkene oppå couscous-blandingen på et fat.

Pynt med paprika i strimler.

Sendt inn av

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Her finner du flere laks- og ørretoppskrifter fra Apéritifs kokebok

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs nye tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok .

Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Forsiden akkurat nå

Til toppen