Pasta med sei, tomat og basilikum

Fremgangsmåte
Skjær fisken i terninger. Kok pastaen etter anvisning på pakningen.
Kok opp vann og legg tomatene oppi i 10 sekunder. Ta dem opp, skyll i kaldt vann og fjern skinnet, ta ut kjernene og hakk dem grovt. Rens løken, grovhakk den og surr den myk i olivenolje.
Tilsett tomatpuréen og tomatene og la sausen koke på svak varme i 15 minutter.
Smak til med salt og pepper. Ha fisketerningene la disse trekke i sausen 2-3 minutter.
Topp med finhakkede friske urter. Fordel spagetti på tallerkener og topp med sausen.
Velg og vrak blant over 100 retter med sei
Lyst på en annen pastarett. Her er mange å velge mellom
Her finner du 25 oppskrifter for en lettere, men definitivt ikke kjedelig meny
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Drikke som passer til denne oppskriften
-
88 POENG
-
87 POENG
-
85 POENG
-
87 POENG
-
89 POENG