Seiwok
Antall porsjoner
Tilberedningstid
Ingredienser
Fremgangsmåte
Kok eggnudlene. Skjær fisken i terninger på 2-3 cm og grønnsakene i biter eller strimler.
Varm god olje f. eks. maisolje i wokpannen. Stek fisketerningene raskt ved sterk varme.
Dryss salt og pepper over dem og ta dem ut av pannen. "Stir-fry" (rørestek) alle grønnsakene i 2-3 minutter. Tilsett sausene. Bland med eggnudlene og fisketerningene og server.
Se alt du kan lage med sei - det er slett ikke bare hverdagsmat
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Sendt inn av Eksportutvalget for fisk
Foto: Alf Börjesson
Drikke som passer til denne oppskriften
Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.