Dagens rett

Seiwok

Fisk er sunt - året rundt. Også midt i uka, for et deilig fiskemåltid er vel like velkomment uansett om det er jobb eller fri. Glem potetene og sats heller på grønnsaker, evt. nudler som jo også smaker godt i retter som dette. En enkel men velsmakende italiensk hvitvin er hva du fyller ditt glass med.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Seiwok

Fremgangsmåte

Kok eggnudlene. Skjær fisken i terninger på 2-3 cm og grønnsakene i biter eller strimler.

Varm god olje f. eks. maisolje i wokpannen. Stek fisketerningene raskt ved sterk varme.

Dryss salt og pepper over dem og ta dem ut av pannen. "Stir-fry" (rørestek) alle grønnsakene i 2-3 minutter. Tilsett sausene. Bland med eggnudlene og fisketerningene og server.

Sendt inn av

Foto: Alf Börjesson

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs nye tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Forsiden akkurat nå

Til toppen