Dagens rett

Snadderpølser med hjemmelaget potetmos

Pølser! Kanskje rynker du litt på nesa, men det er skikkelige og ikke minst velsmakende og spennende pølsesorter vi gjerne vil slå et slag for i dag. Fellesbegrepet er snadderpølser og til så god og kraftig mat anbefaler vi årets juleøl.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Snadderpølser med hjemmelaget potetmos

Fremgangsmåte

Skrell potetene og kok dem møre, damp dem godt. Del dem eventuelt i grove biter. Mos potetene og rør inn varm melk og smør. Rør godt.

Smak til med salt, pepper og muskat. Tilsett etter ønske litt finhakket gressløk eller sjalottløk.

Sendt inn av

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs nye tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Forsiden akkurat nå

Til toppen