Steinsopp er for mange - eller skal vi si alle - den våte sopp-drømmen. De aller beste er de små eller litt mindre utgavene. Men du kan også bruke de store eksemplarene til en rett som denne. Da blir denne oppskriften mer som en hovedrett. Men smaken er den samme gode.
Dagens rett
                                                                     
                Foto: (:Magone)
                                                Dette får tennene til å løpe i vann - og med denne oppskriften blir du virkelig helt
                        At noe så enkelt kan være så godt. Her får du essensen av norsk høst med en internasjonal finish.
                    
                                    
     21 August 2025 - 23:00
                Sprø steinsopp med spekeskinke og parmesan
 
                Fremgangsmåte
- Kutt spekeskinke i litt mindre biter og stek dem i olivenolje til de er sprø. Legg dem over på kjøkkenpapir slik at de får rent av seg fettet.
- Del steinsopp i skiver.
- Kutt loff i så tynne skiver du klarer. Kutt skivene i rektangler like store som steinsoppen.
- Varm klaret smør i en stekepanne. Stek først steinsopp med loffskive over. Snu dem forsiktig etter to min og stek videre til loffen er lysebrun og sprø.
- Legg soppen på tallerken. Strø over skinkechips, parmesan i skiver og friske urter.
- Servér straks.
Drikke som passer til denne oppskriften
- 
                    
                    91 POENG
- 
                    Frankrike Volum: 0.75 l Pris: 589.90 kr Bestillingsutvalget91 POENG Volum: 0.75 l Pris: 589.90 kr Bestillingsutvalget91 POENG
- 
                    
                    90 POENG
- 
                    Tyskland Volum: 0.75 l Pris: 289.90 kr Bestillingsutvalget90 POENG Volum: 0.75 l Pris: 289.90 kr Bestillingsutvalget90 POENG
- 
                    
                    90 POENG
- 
                    Frankrike Volum: 0.75 l Pris: 319.90 kr Basisutvalget87 POENG Volum: 0.75 l Pris: 319.90 kr Basisutvalget87 POENG
Forsiden akkurat nå
                     
                 
                 
                                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                