En aromatisk thai-inspirert suppe er en perfekt start på uka. Lett å lage og noe alle liker. Hvis du liker det sterkt, tilsetter du en god klunk med srirachasaus. Hvis du er usikker, sløyfer du det, eller reduserer mengden.
Dagens rett
![Thaiklassikeren Tom Kha Gai kan lages på denne enkle måten Thaiklassikeren Tom Kha Gai kan lages på denne enkle måten](https://www.aperitif.no/storage/image/core_files/2016/2/15/7b3aa551c27dc7a271f16c9c0a538732/jpg/aperitif/article_details_medium/phpth8ehp.jpg)
Thaiklassikeren Tom Kha Gai kan lages på denne enkle måten
Den bruker kyllingfilet og ferdig kyllingkraft i stedet for hel kylling - men smaken blir riktig så god selv om tiden det tar er betydelig kortere.
22 April 2024 - 00:00
Tom Kha Gai - enkel
![Tom Kha Gai - enkel](https://www.aperitif.no/storage/image/core_files/2016/2/15/7b3aa551c27dc7a271f16c9c0a538732/jpg/aperitif/news_recipe_large/phpth8ehp.jpg)
Fremgangsmåte
- Kok opp kyllingkraften og legg i finkuttet ingefær, hvitløk og sitrongress, og la det småkoke i 3 minutter.
- Skjær kyllingfiletene i biter og ha dem i kraften.
- Kok videre i 2 minutter og tilsett resten av ingrediensene.
- Om du ikke vil ha chilistyrke, dropper du bare srirachaen - eller reduserer mengden.
- Trekk til side og sjekk at kyllingen er ferdig kokt.
- Server med kokt ris.
Drikke som passer til denne oppskriften
-
TysklandVolum: 0.75 l Pris: 214.90 kr Bestillingsutvalget88 POENG
-
87 POENG
-
ItaliaVolum: 0.75 l Pris: 299.90 kr Bestillingsutvalget86 POENG
-
86 POENG
-
86 POENG
-
84 POENG
Forsiden akkurat nå