Dagens rett

Torsk Osso Buco

Torsk er hovedingrediensen i helgens fiskemåltid. Ekstra smakfull og saftig blir fisken med den spennende sausen vi heller over. Med tomater og god syre er en vin som Dolcetto nær sagt alltid vellykket å servere til en slik rett. Døm selv.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Torsk Osso Buco

Fremgangsmåte

Bland salt, pepper og hvetemel. Skjær torsken i fire serveringsstykker og vend disse i melblandingen. Stek så fisken raskt på begge sider i varm olje i stekepanne, og legg den over i en ildfast form.

Surr løk og hvitløk i olje til løken er myk, tilsett gulrot og selleri og la alt surre 2-3 minutter. Hell på eplejuice/hvitvin og tomater, purre og krydder og kok i 5 minutter. Smak til og hell blandingen over fisken, dekk med folie og sett formen i stekeovn 15 minutter ved 200 grader.

Bland sammen persille, hvitløkstrimler og sitronskall og dryss blandingen over fisken ved servering.

Sendt inn av

Foto: Ragge Strand

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Forsiden akkurat nå

Til toppen