By på denne overraskelsen i kveld
Helgen blir minnerik med en skikkelig italienskinspirert festrett med både parmaskinke og en nydelig risotto. Oppskriften får du her.
Les hele sakenVi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Helgen blir minnerik med en skikkelig italienskinspirert festrett med både parmaskinke og en nydelig risotto. Oppskriften får du her.
Les hele sakenMed kalkunfilet får du et lettlaget festmåltid midt i uka. Prøv denne oppskriften.
Les hele sakenKokt ris, fisk og reker danner basis for dagens forslag til en enkel middagsrett som serveres lun med en kremet og krydret saus til.
Les hele sakenRisotto fungerer derfor som et fullverdig tilbehør til fisken som faktisk kan tilberedes sammen med risen. Men når du sprøsteker fisken, blir smaken aller best.
Les hele sakenRisotto er en rett mange er unødig engstelig for. Det er nemlig en rimelig enkel og rask rett som passer like godt til hverdags som til fest. Følg tipsene våre og se at du har perfekt risotto på under 20 minutter.
Les hele sakenDenne helgrønne risottoen er en oppskrift også barna mestrer. Og styrken kan tilpasses familiens smak.
Les hele sakenI de største polutsalgene finner du nå den perfekte vin til kantarellrisotto, og med på kjøpet får du en spennende historie.
Les hele sakenVercelli i Piemonte er selveste paradis for alle som elsker risotto. Bli med på en oppdagelsesreise blant rismarker, stjernerestauranter og dampende risottotallerkener.
Les hele sakenIdeen til denne retten kommer fra den Italienske klassikeren Osso Bucco som lages med kalveskank. Smakene passer også glimrende til breiflabb. Denne retten er kraftig både i smak og god god metthetsfølelse.
Les hele sakenMed et par enkle grep får du deilig kremet risotto på under 20 minutter. Se klubbkokkens tips her.
Les hele sakenDagens middagsoppskrift er enkel, men svært raffinert. Risotto med skogsopp eller sjampinjong er like godt som det høres ut som.
Les hele sakenReker, loff og majones er godt det, men prøver du denne oppskriften, blir du overbevist om hvor mye mer spennende rekene blir.
Les hele sakenVi er midt i juleinnspurten, og da er dette lettlagete middagsforslaget med julepålegg eller rester perfekt.
Les hele sakenÅ bli en risottomester krever litt øvelse. Men første forsøk er bare en halvtime unna med denne oppskriften.
Les hele sakenMed biff, asparges og tomater blir «risottoen» både fargerik og ekstra fristende. Oppskriften veldig lett og rask å lage.
Les hele sakenBiff er alltid velkommen på en fredagkveld. Denne oppskriften har noen detaljer som gir måltidet er ekstra løft.
Les hele sakenHer er nemlig risen og grønnsaken tilberedt sammen til en riktig god risotto.
Les hele sakenDet er på tide å få opp øynene for hvilken ressurs tørrfisk egentlig er. Denne oppskriften er til god hjelp.
Les hele sakenVi har samlet mange av våre gode oppskrifter med ris sammen med litt nyttig kunnskap om denne viktige råvaren.
Les hele sakenDet er faktisk helligbrøde å kaste rekeskallene i søpla. De danner nemlig basis for utsøkt skalldyrkraft. Her er oppskriften.
Les hele sakenHvorfor ikke servere schnitzlene med en italiensk vri i dag, for risotto er mye enklere å lage enn det mange tror.
Les hele sakenDu står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.
Les hele sakenEr dere en større gruppe som ønsker en privat og skreddersydd vinsmaking? Da må du se hit!
Les hele sakenLær mer om verdens beste musserende viner og smak 9 elegante champagner med vår egen vinekspert Marte Øyen Nordahl
Les hele sakenEr du nysgjerrig på hva som faktisk er forskjellen på musserende viner? Denne ettermiddagen får du muligheten til å smake 6 ulike musserende viner. En perfekt vinsmaking for vennegjengen!
Les hele sakenSmak noe av det aller beste fra Toscana når Fèlsina inntar hovedstaden den 06. oktober
Les hele sakenEr du nysgjerrig på hva som faktisk er forskjellen på musserende viner? Denne ettermiddagen får du muligheten til å smake 6 ulike musserende viner. En perfekt vinsmaking for vennegjengen!
Les hele sakenDen 22. september kan du nyte et bredt spekter viner fra en velkjent vinprodusent fra Piemonte.
Les hele sakenDen 11. september inviterer vi til et eksklusivt cocktailkurs hvor du lærer å lage 5 cocktails. Det er begrenset antall plasser – så vær rask!
Les hele sakenNyt 10 smakfulle småretter og 6 nøye utvalgte viner – alt satt sammen med kjærlighet for å gi deg en kveld du sent vil glemme.
Les hele sakenBli med på en introduksjon til vinens verden, og smak deg gjennom 6 ulike vinstiler. Dette er første kurset i vår nye kursserie «Lær mer om vin».
Les hele sakenJulinyhetene har en rekke sjeldne hvitviner, så om du ikke har fylt opp programmet for sommeren, er et dypdykk i nye vinopplevelser være et forslag å vurdere.
Når så imponerende viner som disse finner veien inn i taxfreehyllene er de verd reisen alene. Så kan du plukke med deg en flaske tequila på vei til kassa.
I spesialpolet i juni må ølnyhetene spille annenfiolin.
Mens Diebolt-Vallois byr på det lekreste av chardonnay fra utfordrende 2017, fortsetter Gimonnet sin seiersmarsj med samme drue. Men britene gjør seg også bemerket.
Blant de drøyt 300 rosévinene vi har testet det siste året, for det meste årgang 2024 og 2023, finner du garantert noe for din smak og ditt budsjett. Også de beste rosevinene under 200 kroner hvor noen er latterlig billige.
Julinyhetene har en rekke sjeldne hvitviner, så om du ikke har fylt opp programmet for sommeren, er et dypdykk i nye vinopplevelser være et forslag å vurdere.
Les hele sakenAt vinplanter trenger vann, er ikke noe nytt, men med den dramatiske endringen i hvordan nedbøren faller i verdens vinområder, kommer til å forandre vinlanskapet betydelig.
Les hele sakenDen er pent moden og drikkeklar og finnes sågar også i magnum.
Les hele sakenDen har skrukork og er derfor garantert feilfri, men først og fremst er den er lekker rosévin til en gunstig pris.
Les hele sakenBlåskjell smaker like fantastisk gratinert som den mer klassiske vrien. Gratinering er en fin måte å bruke eventuelle rester på,
Les hele sakenSpisskålen er minst like enkel å kaste på grillen som pølser. Og hvis du jazzer den opp med litt krabbe og kabinett, så har du det de tre K-ene skulle stått for i en vakker verden.
Les hele saken